Egy autó akadályozta a villamos forgalmat az Oktogon és a Blaha Lujza tér között.

Tanulóvezető az autójával egy időre megbénította a 4-es, 6-os villamos forgalmát is, ezért pótlóbuszokat kellett beállítani. A BKK közlése szerint a helyzet már rendeződött, és a forgalom zavartalan.

Az eddigi információk szerint a balesetben senki sem sérült meg.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ila51
@namihami: úgy van , Ő már friss jogsis nő , mint a frissített hírek írja , már nem volt szomjas
vacsi
@namihami: Mikor még én tanultam vezetni, a friss jogsival rendelkezők is sokszor kitették a tanulóvezetőt jelző táblát, amíg gyakorlatot szereztek.
papa.49
@vacsi: Ma már nem divat, de azért vannak a közlekedők között olyanok is akinek több évtizedes a jogsija, és még se vezetett 5000 km. na ott is hiányzik a rutin ...
ila51
@vacsi: most sem lenne ciki , ha kötelező lenne kitenni , a többi is méltányolná .
Angliában egy évig kötelező az L tábla , mondjuk ott figyelnek is egymásra . Nekem a hajam az égnek áll ott amikor a kerékpárosok cikáznak , de nincs baleset .
namihami
@vacsi: Ami ma sem lenne hülyeség, sőt, mondjuk fél- vagy egyévig akár kötelező is lehetne, mert a többi is tudná, látná, hogy egy mazsi van mellette. A régiek is jobban figyelnének mindenre és az esetleges malőrjeit is jobban tolerálnák.
Ezért lett volna célszerű bevezetni (pl. a német mintára) a körzeti rendszámot is. Mert ha mondjuk Pesten látsz egy pécsi autót kicsit bénázni, akkor tudod, hogy esetleg csak ismeretlen helyen jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.