Pénteken jelentette be a Demokratikus Koalíció, hogy kiket indít a májusi európai parlamenti választásokon: a lista élén Dobrev Klára, a DK egyik alapítója, Gyurcsány Ferenc pártelnök felesége áll. Az M1 szombati Híradójában elhangzottak szerint Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő támadást intézett a DK-listavezetője ellen, mondván:„Dobrev Klárának később szüksége lehet a mentelmi jogra, valójában ezért döntött most úgy, hogy képviselő szeretne lenni az uniós parlamentben”. Deutsch itt arra utal, hogy a Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő vagyonkezeléssel és tanácsadással foglalkozó Altus céget hírbe hozták a költségvetési csalással vádolt Czeglédy Csaba ügyében. Magyar Nemzeti Bank vizsgálatot indított azokkal a kölcsönökkel kapcsolatban, amelyeket Czeglédy cégei kaptak az Altuson keresztül. Tavaly novemberben a NAV Dobrev Klárát is kihallgatta az ügyben. A kihallgatás után Dobrev nyilvánosságra hozta a jegyzőkönyvet, és kijelentette: azt nem tudja eldönteni Czeglédy bűnös-e vagy sem,...

Forrás: merce.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Deutsch Tamás szakállt növesztett. A helyzet semmit nem javult, csak mostmár mindenek tetejébe szőrös is. Bár lehet, csak ellopták a zongorát. Amin a beretvát tárolni szokta. Az egy pillanatig sem volt kétséges, hogy a lakájmédia teljes apparátusa rá fog támadni Dobrev Klárára, amiért indulni merészel az EP választáson. Olvastam olyan irományt – hirtelen meg nem mondom, melyik budiban -, miszerint Dobrev (és természetesen Gyurcsány, a főellenség) Apró Antal rablott vagyonából dőzsöl és ők profitálnak a politikai kapcsolatokból is. Azt már tudjuk a zorigótól és a Riposttól, hogy Gyurcsányék a vagyont a bécsi Rothschild palotában rejtegetik, de az új információ, hogy Dobrev Klára azért akar EP képviselő lenni, mert szüksége van a mentelmi jogra. Ezt maga Deutsch Tamás mondta, és ha van ebben az országban mértékadó politikus, akinek minden szavát gondolkodás nélkül el lehet hinni, az feltétlenül ő. Aki gondolkodik, az már nehezebben veszi be a túlkoros babahintőporos bulikirály kijelentéseit, de szerencsére mindig akadnak olyanok, akik nem szeretik gondolkodásra használni a koponyájukban lötyögő kocsonyás anyagot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@CsipkeRózsa: A végelszámolásnál már NEM LESZ MENTELMI JOGA, AKKOR AZ ELMEBETEGET FOGJA ELJÁTSZANI !!!
Nem lesz nehéz, hiszen már az )))))))))))))))))))))
Clavigo
Ez a here csinált valami hasznosat azóta,,,hogy Prágában leverték a vigyort a pofájáról ??
papa.49
@Clavigo: Nagy kár volt a Horn Gyulának érte menni !!!
bencemacska
Q...ra betartott a D. Koalíció a maffiának, már vinnyognak a patkányok.
O1G megszólalását még nem hallottam! De rendezgeti a hátországát, most éppen Egyiptomban. Hány kopt kereszténnyel tér haza?
polar450
Idióta állat, Dobrev pert nyert a hordával szemben, nem volt elég?
kereső
Tompika unlak! Érdekesebb lennél, ha az ötmilliárdról regélnél nekünk.Nem emlékszel? Tudod a beléptető kapuk! Nem felejtettük ám el! Sor(os)ba fog jönni az is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.