Az európai szocialista pártok nagyon népszerűtlenek, hiteltelenek, ugyanis korábban, kormányon súlyos megszorításokat vezettek be, most meg mindent megígérnek – mondta Kiszelly Zoltán politológus, az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Az európai szocialista pártok népszerűsége nagyot zuhant. A német szociáldemokraták két éve még 20 százalék körül álltak, most 14 százalékon, a francia szocialista párt a megsemmisülés szélén, a magyar szocialista párt, az MSZP pedig néhány évvel ezelőtti 20 százalékos támogatottságának több mint felét elvesztette – mondta a szakember.

Az európai szocialisták ma saját korábbi, 2000-es évekbeli megszorításaik ellen kampányolnak, "hülyének nézik az embereket" – jegyezte meg Kiszelly Zoltán.

A migráció kapcsán hozzáfűzte: az európai baloldal megszólalásaiból nyilvánvaló, hogy törvényes csatornákat akarnak teremteni a tömeges bevándorlás számára.

(MTI)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kiszelly "" szakértő"" és "" független"" Mtv1.
Kell a fideszszavazók szintentartása...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Kiszelly "" szakértő"" és "" független"" Mtv1.
Kell a fideszszavazók szintentartása...
kereső
Mondja már meg nekem valaki, mitől "szakértő" ,meg politológus ez a fideszes szócső? Ennyi erővel kokós tamás is lehetne szakértő politológus- a duma semmiben nem különbözik.Az,hogy valaki felméréseket ismertet,még nem válik szakértővé.
papa.49
Komoly ,,szagértő,, a pacák )))))))))))))))))
RonaGyuri
@kereső: fityesz-matyarul így hívják az ócska propagandistákat! =))
kereső
@RonaGyuri: Köszi Gyuri.Propagandista=szócső! Egyet értünk.
Eladott Ország
Semmi más nem jutott eszembe róla, mint az, hogy vajon az ilyen moslék embereknek, mint te, mi van a lelkük helyén? Mekkora gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy valakinek az évről évre egy tál meleg ételért ácsingózó, egyre hosszabb sorról a migránsok és a liberálisok jussanak eszébe? Milyen minőségű ember az, aki magát politológusnak nevezi úgy, hogy azt is állítja mellé, hogy ételt osztani liberális elfajzás? Minek lehet nevezni azt az embert, aki úgy dolgozik meg a pénzéért, hogy emberek nyilvánvaló nyomorát tagadja vagy bagatellizálja?Te nagyon intelligens alattvalója a fideszes elvtársaknak! Én nem értem, hogy az ilyen közpénzből hízlalt, magukat entellektüelnek és tudományos tótumfaktumoknak tartó szellemi prostituáltakba, akik pár millióért az anyjukat is eladnák, hogy nem szorul annyi szégyenérzet, hogy legalább nyilvánvalóan éhező emberek kapcsán befogják azt a büdös kormányfelszopó orgánumukat, és maradjanak csendben? Értem, hogy ma már mindenre magasról szarnak és az ilyen Kiszelly-féléket azért tartják, hogy áltudományos magyarázatokat adjanak a nyilvánvaló korrupcióra és valamennyi kormányzati döntés indokoltságát szájba rágják a senki által nem olvasott blogjaikon, de könyörgöm, ilyen mélyre hogy lehet süllyedni? És aztán meg nem értett zseniként picsogni hogy lehet?
Ha ezek a keresztények, igaza volt a rómaiaknak, mikor azt ordították, hogy oroszlánok elé a keresztényekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.