65 kilóra szeretne visszafogyni a csinos színésznő, akinek gyakran nem jut több idő aludni három óránál.

Napi 3 órát alszik Peller Anna

Fotó: Peller Anna / Facebook

A bombasztikus formában lévő színésznő igen ak­tív a közösségi oldalain, ahol sokszor már hajnalban bejelentkezik, de képes akár aznap húsz órával később is posztolni. Az eddig sem volt kérdés, hogy Anna ezerrel pörög, legyen szó munkáról vagy az anyaságról, ám eddig nem igazán derült ki, honnan gyűjti ehhez az energiát.

Általában hajnali 3.50-kor csörög az óra, megyek vagy megyünk Mikivel a Reggelibe, onnan próba vagy szinkron, este meg előadás. Sokszor késő éjszaka érek haza, viszont utána még nem tudok lefeküdni és akár hajnali egyig is ébren vagyok. Ez fizikailag na­gyon kemény igénybevétel, ezért január óta újra visszatértem a vegán életmódra. Amióta ezt követem, sokkal energikusabb vagyok, három-négy óra alvás is elég, továbbá egy hónap alatt legalább öt kilót adtam le mindenfajta koplalás vagy önsanyargatás nélkül. Hamarosan lesz egy új premie­rem az Operettszínházban, remélem, addigra elérem a vágyott 65 kilót – mesélte Anna, akinek férje, Lukács Miki nem csak az RTL Klub stúdiójában a partnere, hanem az életmódváltásában is.

Miki mindenben – még ha néha féltve is – támogat, sokszor a vegán ételeket is megeszi, pedig nem az ő világa. A főzéshez amúgy is ragaszkodom, a mosást viszont átvállalta édesanyám, fogalmam sincs, mikor kapcsoltam be utoljára a mosógépet. A lányommal, Annabellával igyekszem a lehető legtöbb időt tölteni, sokszor van olyan, hogy a férjem behozza hozzám a színházba, ha este játszom, hogy előtte kicsit együtt tudjunk lenni – tette hozzá.

Borsonline

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Mészaros Lőrinc is azt mondta 21 órát dolgozik 3 órát alszik.Ő nem fogy csak gyarapodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.