A Balkánon tízezres nagyságrendben torlódtak fel az illegális migránsok, Boszniában kritikus a biztonsági helyzet – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

A balkáni útvonalon magas szinten stabilizálódott a migránsok utánpótlása, elsősorban a török zöldhatáron keresztül jönnek Európa felé. Az Iszlám Állam mintegy 5000 olyan egykori katonája próbál visszatérni Európába, aki uniós tagállam állampolgára, ez is biztonsági kockázatot jelent Nyugat-Európában, ahol a migráció 2015 óta komoly veszély. Összesen mintegy 300 halottja és 1500 sebesültje lehetett Nyugat-Európában a muszlim hátterű terroristák által elkövetet terrorcselekményeknek – tette hozzá a szakember.

Bakondi: Boszniában kritikus a biztonsági helyzet

Bakondi György középen

Fotó: kormany.hu/Botár Gergely

A migrációt támogató országok között ugyanakkor van olyan, ahol már a 10 százalékot is eléri a bevándorló hátterű lakosság aránya, az ő integrációjuk erősen kétséges – figyelmeztetett Bakondi György.

Magyarországot azonban nem fenyegeti veszély – szögezte le a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A kurva anyádat te geci!!! Még mindíg nem volt elég az embeek riogatásából? meddig akartok még hazudni te geci???!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
@steve82: Nem valószínű! A bolondi meg kiállt rövid ujjú ingben nyalatkozni -10 fokban.
desiro
Hol vagytok fitymaszoposok??? pegero, durincs, shikari talán most van az eligazítás a Lendvay utcában???
dr. prédikátor
@desiro: Szopóágon vannak, most szopják be a sok baromságot!!!
Eladott Ország
A Kormány a migrációs hadiállapot fenntartásban érdekelt. Teszi ezt úgy, hogy közben megvétóz minden olyan EU kezdeményezést, mely segítene megoldani e problémát. Ezen felül a Bakondi úr nem olvassa a hazai rendőrség közleményét melyben leírták, hogy oly kevés migránst látnak, hogy a rendőrök egy részét hazarendelték a határról. Ezek a hülyék állandóan rettegnek, de nem a migránsoktól, hanem attól, hogy kiesnek orbán kegyeiből, és akkor esetleg dolgozni kellene a pénzünkért. Arról is beszélhetne, hogy ki lopta el Soros 1 millió dolláros vörösiszap károsult segélyét?
nevemnick
Undorító bagázs.
Egyszerűen ezek akkor érzik jól magukat, ha a szerencsétlen, más információhoz nem jutó embereket félelemben tarthatják. Nincs három hónapja beszéltem a Shkoderben - Észak-Albániában kinn élő, gyerekkori ismerősömmel, még meg sem említette a migráncsokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.