A korlátozás főleg az ellenzéki politikusokat érintheti, miniszterekre például nem vonatkozik a norma. 

Nem árulja el a rendőrség, hogy miért veszik el a mobilt az Áderhez érkező képviselőktől

Fotó: MTI

Múlt héten írta meg a Népszava, hogy korlátozzák az országgyűlési képviselők mozgását Áder János hivatalában. A Sándor-palotába hívatlanul, de munkájuk miatt érkező képviselőket egy külön szobába kísérik, és látogatásuk idejére elveszik tőlük mobiltelefonjukat is. A korlátozás nem vonatkozik a miniszterekre és több állami intézmény vezetőire sem.

Bár az óvintézkedésre nem adtak magyarázatot, azt a napilap szerint könnyen összefüggésbe lehet hozni az MTVA székházában történtekkel, illetve azzal, hogy a parlamentben ellenzéki képviselők élő Facebook-közvetítésben kérték számon Orbán Viktort. A Népszava az ORFK-nál érdeklődött az okokról, de válasz gyanánt csak ennyit kaptak:

A rendőrség a Magyar Közlönyben megjelent normát nem kommentálja.

(24.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,sűrűfosás,, esete forog fent azért !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@polar450: A teljes GSM szolgáltatás "kiüthető" egy teremben egy néhány 10 Dolláros szerkezettel, tehát a mikrofonként való felhasználás vagy az éő közvetítéstől való rettegés nem játszhat szerepet. Inkább attól fosnak, hogy valaki felvesz valamit, ami később kínos lehet...
Eladott Ország
Márai Sándor:" Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban, ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből a “jobboldaliság” címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint “keresztény magyar ember” előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert “keresztény magyar úriember”, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem “keresztény magyar” vagy “úriember”, tartani a markát, s a keresztény magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a jobboldaliság minden értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt 30 éves, és ebben a szellemben, légkörben nevelkedett, reménytelen. Talán megalkuszik fogvicsorgatva, s mert önző és gyáva: bizonyára hajlong majd az új rend előtt, de szíve mélyén visszasírja a “jobboldali, keresztény, nemzeti” világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni, és aladárkodni a nagyvállalatokban képzettség és hozzáértés nélkül. Ez a fajta soha nem változik meg.”
Márai Sándor naplója (1945)
Jól van, János, leülhetsz.
index.hu/napirajz/2017/04/11/janos/
Nessy
@Eladott Ország: Nincsen új a Nap alatt!
SystemError
Pont olyan aggályos, hogy nem elég kikapcsolni, hanem oda is kell adni?!?!? Én biztos nem adnám a kezébe ennek a hatalomnak, aki orosz megfigyeléseket rendelget és itthon is úgy kezelik az állami adatbázisokat, mintha torrent letöltő oldal lenne..
arcmás
Áder János védelemre szorul.
Áder János feje beleszorult egy halszagú gumicsizmába és ezért meg kell őt védeni - önmagától.
Ezentúl síkosítóval kenik be Áder János telefonját, mert.
arcmás
Úristen, Magyarországon ő a legméltóságosabb méltóságos?
Egy bajszos szarember?
De tényleg?
Én szégyellem magam helyette (is) !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.