A kommunizmus civilizációs zsákutca volt - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn, a kommunizmus áldozatainak emléknapján, a budapesti Terror Háza Múzeum és a Fidelitas közös megemlékezésén.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nos Gergó - ha elfogadjuk, hogy az elmúlt század második fele kommunizmus volt - ez igaz. Igazi civilizációs zsákutca volt:
az értelmiségi vérfrissítés igencsak kontra produktív és ráadásul ők nevelték ki a mi műveletlen paraszt-suttyó vezető réteget, azaz titeket! =))
Grafix69
Nem a kommunizmus civilizációs zsákutca ( bár nem vagyok kommunista ) csak éppen olyan bűnözők éltek a kifordított valósággal pl 1919 után Oroszországban is , mint akik jelenleg agyarországon kormányoznak . Egyszerűbben a demokrácia sem civilizációs zsákutca ( pedig Gulás elvtárs ezt akarta mondani csak még nem merte ) pedig ezek a bűnözők azt csináltak belőle 1 év alatt Magyarországon. Az igazán civilizációs zsákutca az az önkényuralom , bizony, bizony ám !
simmering73
"Magyarország élő és egészséges testét a kommunizmus csak akkor tudta megtámadni, amikor legyengült” – mondja Rétvári Bence az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára. Mit lehet erre a badarságra mondani?
Talán csak annyit, hogy a Kommunizmus áldozatainak emléknapját el kell törölni. Remélhetőleg az Orbán rezsim bukása után erre is sor kerülhet és Budapesten is majd A Sztálinizmus és Nácizmus Áldozatainak Emléknapján emlékeznek minden év augusztus 23-án, mint ahogy más EU országban teszik.
kanadaihirlap.com/2019/02/26/a-kommunizmus-aldozatainak-magyar-emleknapjat-el-kell-torolni/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.