Légicsapást hajtott végre az indiai légierő kedden kora reggel Pakisztán területén, fegyveresek táborait semmisítette meg, közölte Gadzsendra Szingh Sekavat indiai mezőgazdasági államminiszter.

Ismét  a háború felé sodródik a két ázsiai atomhatalom

Prakash Javadekar emberi erőforrásokért felelős miniszter pedig azt mondta, hogy India megtette a szükséges lépéseket, hogy megvédje az országot.

Narendra Modi miniszterelnök pedig szabad kezet adott a hadseregnek, hogy reagáljon a vitatott hovatartozású Kasmírban történt, február 14- i támadásra, amiben az indiai rendőrség tartalékos erejének 40 tagját ölték meg. A merénylő, egy helyi fiatal a Dzsais-e-Mohamed (Mohamed hadserege) nevű iszlamista katonai csoporthoz tartozott. Újdelhi azzal vádolta meg a pakisztáni titkosszolgálatot, hogy köze volt a merénylethez.

A pakisztáni hadsereg korábban arról számolt be, hogy indiai katonai repülők léptek be területére Kasmírban, és kiengedték rakományukat. Ugyanakkor a pakisztáni fél szerint a támadásnak nem voltak halálos áldozatai, a találatok pedig csak egy erdős területet értek.

(444.hu/MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...és fogadok, hogy más nagyhatalom keze nincs benne a dologban...
Fradigege
A mezőgazdasági miniszter jelentette ezt. A hadügy miniszter mit csinál? Egyáltalán ott van olyn? Mert atomuk az van. Elég bizarr egy söpredék, mindkét ország. A lepra és a szenny melegágya.
Lepényleső
Enni lassan nincs mit,de lőni bizony van kit? Népesedés politika,Ázsia módra?

A bán ezt az egészségügy politikájával megoldja,lassan sem orvosra,sem betegre
nincs gondja? Az egyik mehet nyugatra,a másik pedig az örök nyugalomba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.