A kommunizmus áldozatainak emléknapja adta Bayer Zsoltnak és a vendégeinek - Szentesi Zöldi, Huth, Bencsik - a Sajtóklub nyitótémáját. Majd következett pár karakter boncolása... Emlékezés, máshogy. Ez egy ilyen világ, pedig nem kellene, hogy így legyen.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
@Shikari: Áron alul kibérelt Vár negyedben a Fidesz elvtársaknak lehet lakást bérelni?
Tudom a válaszod minden törvényes.
Na a Rákosi rendszerben is volt törvény, éppen olyan etikátlan mint a Fidesz érában vannak.
Akkor mi a búbánatos francot mutogattok vissza.?
akkor is volt ebül szerzett vagyon most is van.
A két rendszer között semmi különbség nincs ,csak a jelképek-változtak akkor a sarló,kalapács vőrőscsillag alatt loptak.
most a isten,kereszt ,Mária,Olvasóval a késükben teszik ugyan azt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@vacsi: Kedves Barátom. Én bár nagyon utáltam a kádári rendszert de soha nem mondtam, és nem is fogom mondani azt, hogy a mostani jobb, és tudod miért, nekem akkor priuszom volt időnként meglátogathattam a fogdát belülről !!!
De azzal együtt különb volt az a rendszer az utóbbi 8 évben tapasztaltnál, és még egy, a megélhetése ha valaki akart dolgozni akkor biztos volt... Mi 4 gyermeket neveltünk, közben építkeztünk, kocsit vettünk, mindezt egy fizetésből, meg a nejem gyeséből !!! A gyerekeim tudtak menni nyáron táborba, mink tudtunk menni kirándulni az országban bármerre, egy volt útlevelet nem kaptam, mert nem voltam ,,megbízható,, csak már mikor döglődött a rendszer ' 87 őszén, akkor kaptam útlevelet !!!
CsipkeRózsa
@Shikari: Most már unalmas, hogy te egy jó választ vársz, az én véleményem helyett. Itt az ideje, hogy te mondd meg a saját kérdésed válaszát. Ott említed meg, ahol akarod.

A propagandista szöveget felejtsd el, mert nagy tévedésben vagy, az a te műfajod.
CsipkeRózsa
@Shikari: Mivel te propagandista vagy, megkérdezem tőled.
CsipkeRózsa
@Shikari: Megtettem, tőled kértem, de nem adtál választ.
csipetke
A fidesz fejesei egytől egyig kommunisták voltak.Hogy feketeövesek-e,vagy sem,azt csak retkespofájú bayer tudná megmondani,Attól nem kell félni,hogy a fideszből bárkiről is utcát fognak elnevezni,így bayerről sem,mert bűnözőkről nem neveznek el semmit,se életükben,se holtukban.Bár bayerről már szobor is készült egy kutya-wc-ben
CsipkeRózsa
@Shikari: tegnap, 17:42
Én nem utálom a zsidókat, nem érdemlik meg az üldözést, utálatot. Ez a válasz a te feladatod, mivel te utálod őket, és te tartod elfogadhatónak, hogy üldözik, üldözték őket. Ezért neked kell tudnod a választ.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.