Beismerte tettét az a 29 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy kajárpéci otthonában megkéselte volt élettársát – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A rendőrségre hétfő reggel érkezett bejelentés arról, hogy Kajárpécen egy házban holtan találtak egy nőt. Az áldozatot megszúrták, a helyszínen meghalt.

A gyanúsítottat a nyomozók győri lakása közelében, az utcán fogták el.

A férfi kihallgatása során elmondta, hogy néhány napja tért haza külföldi munkahelyéről, azóta többször is meglátogatta korábbi élettársát, aki Kajárpécre költözött közös gyermekükkel.

A gyanúsított szerette volna rendezni megromlott kapcsolatukat. Vasárnapi látogatása során azonban egy veszekedést követően bántalmazni kezdte a 27 éves nőt, majd egy késsel többször megszúrta.

Ezután a lakásban magára hagyta közös gyermeküket az áldozattal.

A mintegy tíz hónapos csecsemőnek nem esett bántódása.

A megyei rendőr-főkapitányság kezdeményezte Cs. G. Márton letartóztatását.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Elmebeteg állat!! Élete végéig börtönben kellene rohadnia, de majd kap pár évet, sajnos ez a tapasztalat!
vacsi
A legnagyobb baj az, hogy ha pár év múlva kiszabadul, senki nem fogja tudni, hogy mit tett. Majd megismerkedik egy másik nővel, mikor az is kiismeri, otthagyja, azt is megöli...
Ezeknek a homlokára kellene sütni egy billogot, hogy mindenki már messziről felismerje őket, és elkerülje. Persze, a legjobb megoldás a kivégzés lenne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.