Itt a lehetőség, hogy várbeli lakásokra pályázzon, az önkormányzat pénzügyi bizottsága ugyanis hétfői ülésén rábólintott több üres, általában felújítandó lakás bérbeadására – tudta meg a hvg.hu. A bérleti díj sokkal barátibbnak tűnik a piacon megszokottnál, viszont költeni kell a lelakott ingatlanokra. Kérdés, végül kik költözhetnek majd a főváros legfrekventáltabb részére, Orbán Viktor rezidenciájának szomszédságába.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A kérdés lehetne az is, hogy a VÁLYOGHÁZ szomszédságáról lehet szó, a Felcsúti kulipintyó, vagy vagy a hatvanpuszta, ill. a Czinege u-i kulipintyójáról van szó, mivel a KOLOSTORBAN ritkán látott vendég, REPÜLŐS VikicsKEKÉNT!
.
Úgy felvitte a DOLGÁT ennek az izgó, mozgócsKÁNAK, mint az előtt a matrózoknak, MINDEN megállóban volt nekik hol álomra hajtani a fejüket, miközben egy ÁTLAG EMBERNEK egy élet munkája a HAJLÉK megteremtése!
namihami
Nyílt pályázatok révén elnyerhetők a lakások. Mindössze néhány egyszerű feltételt kell a jelentkezőnek teljesíteni:
1. Célszerű magas beosztású fideszfunkcionáriusi beosztás
2. Előnyt jelent egy gázszerelői képzettség vagy barát
3. És végül. Pluszpontok járnak a hercegi címért és az ahhoz mellékelt szegénységi bizonyítványért (nem telik a piaci lakbérre) és/vagy az azonos érdeklődési körben (vadászat) szerzett jártasságért.
A bírálati feltételek, a felvetődő igény esetén akár visszamenőlegesen is, módosíthatók újonnan felbukkanó barátok vagy egyéb érintettek szükséglete okán.
Eladott Ország
Adott a főváros I. kerülete, ahol Nagy Gábor Tamás, fideszes polgármester az úr. Ez az a kerület, ahol a jól bevált rogáni modell alapján a kiskirály saját hatáskörben szórja ki titokban, fillérekért, piaci ár alatt a budavári önkormányzati ingatlanokat az igazán fontos nagyembereknek. „Ha magánszemély a bérlő, akkor az I. kerület erre vonatkozó rendelete alapján csak a hozzátartozók egy nagyon szűk köréből kerülhet ki bérlőtárs. Például a gyerek vagy a szülő, ugyanazok, mint akiket külön írásbeli engedély nélkül befogadhatna a lakásba. Ugyanakkor egy cég esetében értelemszerűen nincsenek hozzátartozók, így viszont ezek szerint tulajdonképpen bárkit beköltöztethetnek bérlőtársként a közvagyon részének számító ingatlanba” – mondta a kerületi önkormányzati képviselő. Szerinte ezért erősen kifogásolható, ha a polgármester családja valóban kihasznált egy joghézagot. A gyakorlatban ugyanis ez azt jelentheti, hogy ha egy gazdasági társaság hozzájut egy bérlakáshoz, azt az önkormányzat asszisztálásával simán át tudja játszani akárki másnak.
hvg.hu/itthon/20170808_Extrem_arres_Zsidai_23_ezerert_berli_az_ingatlant_amivel_havi_26_milliot_kereshet
Sámannus
Majd választanak a cellatársak is, ki legyen a Csillagban a szomszédja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.