A svéd Mérsékelt Párt EP-képviselője, Gunnar Hökmark szerint nem csak őket, a Néppárt minden tagját aggasztja Orbán Viktor politikája, ezért többi néppárti képviselővel együtt még múlt pénteken kezdeményezték a Fidesz kizárását az EPP-ből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Érthetetlen, hogy az EU mit maszatol a FALUSI KÖLYÖKKEL már 2011 óta, azaz a SOROS ELNÖKSÉGE óta, az óta, mióta meghekkelte a 4/5 helyett 2/3-al az alkotmány, KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL kotorász úgy a bennszülöttek, mint az EU adófizetők bukSZÁJÁBAN, annyi JOGI bakit, bünt elkövetve, amelyre nem volt korábban példa:
.
Például:
.
Közzététel: 2011. jan. 20.
.
--- Daniel Cohn Bendit Orbánhoz (elöször) az EP-ben (magyar)
.
www.youtube.com/watch?v=0nytyd7Nn1A&t=108s
.
Tudvalévő, hogy Magyarország TAGSÁGÁT nem vonhatják vissza, de LEGALÁBB a szavazati jogát megvonhatnák tőle, ha a NÉPPÁRTNAK nem lenne akkora a köténye, hogy ez a POFAKARATÉS is belefér az EU értékeibe, ha egyáltalán van még az!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.