Kiállt egy kolllégája mellett, akit megfeddtek, mert lájkolta a Nolimpia mozgalmat.

Pert nyert Szert Boglárka az Antall József Tudásközponttal szemben
Fotó: Youtube

Jogerősen 5,6 millió forint kártérítés és a perköltségek megtérítésére kötelezte másodfokon az Antall József Tudásközpontot a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság Szert Boglárka kirúgása miatt – tudta meg az Azonnali.

Szertet azért rúgták ki a Tudásközponttól 2017-ben, mert

kiállt egy munkatársának az olimpiai népszavazással kapcsolatos véleménynyilvánítása mellett.

Az ítélet ellen fellebbezésnek már nincs helye, a másodfokon annyi változott, hogy a bíró szerint nem történt diszkriminációs sérelem, így mégsem kell másfél millió forintos sérelemdíjat fizetniük a havi 600 ezer forintos fizetésének pótlása mellett; illetve azt is kimondták: nem megtorlás történt, csak joggal való visszaélés.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ezek miatt menekül az értelmes, tanult, művelt emberanyag. Marad a salak, a legalja, a bűzös klientúra.Első szabadon választott miniszterelnök, mi? Igen, Antall Józsefnek hívták, és elhunyt ő elég régen. Csak azért hozom szóba, hogy legyen honnan elindulni, ha már nincs kályha itt a környékemen. A néhai Antallnak van egy leszármazottja, aki Péter névre hallgat és az apjáról elnevezett Sóhivatalt Tudásközpontot igazgatja, bármit is jelentsen ez. Aki hallott már valamit erről az intézményről, és tud esetleg bármi kiemelkedőt és hasznosat említeni , az szóljon. Fel nem tudom fogni, hogy ez a senkiházi, műveletlen, helyesen írni nem tudó, rasszista-szexista lidérc, ez a nem túl jó emlékű apjára is szégyent hozó tekintélyelvű alattvaló egyáltalán hogy enged meg magának ilyen hangnemet és stílust? Ja, hogy éppen ezért? Editke? Megpofozgatlak? Tessék? Antall József szellemi öröksége? Örökség? Szellem? Hol? A tyúkszaros életében bármit felmutatni képtelen duplanulla, akit azért fizetnek közpénzből, hogy ne dögöljön éhen feleségestől; akinek egyedüli megvalósítása, hogy az apját Antall Józsefnek hívták; aki annyi pénzt kap a közösből, amennyi egyes települések egész éves költségvetése; akinek a segge alá toltak egy pénzszivattyúnak álcázott szemétdombot, hogy tehetség-műveltség hiányában legyen hol kapirgálnia, ilyen módon szállhat bele emberekbe és rúghat ki állásukból négy nyelven beszélő, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező értelmiségieket? Azért, mert neki merő egy rettegés az élete, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy a beosztottai önállóan gondolkodnak, és esetleg a hatalom megtorolja az ő politikától független semmittevését? Lánczi, Nógrádi, Gulyás. Fel tudjuk fogni hány ilyen szájbatekert közpénztemető működik ebben az országban? Ahol összefonódnak a szálak, és minden szálról kiderül, hogy ugyanoda vezet, mert ezek már mindenhova beették magukat? Ezek a szervilis, arrogáns, hajlott hátú, jellemtelen bábok, akik aranykorukat élik a közpénz árnyékában.
balos
Az 01geci országa a szemét niemandok martalékává lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.