Sem az adatoknak, sem a cégemnek nincs világnézete – így reagált Puzsér Róbert támadásaira Závecz Tibor az ECHO TV Angard című műsorában. A jó keretek közötti vita nagyon fontos, de trágárságra és személyeskedésre nem kívánok reagálni, bárkivel leülök beszélgetni, én erre nyitott vagyok, úgyhogy a kávét már főzöm – mondta a Závecz Research ügyvezetője. Az elemző a műsorban megköszönte a szakma támogatását is.

Forrás: echotv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ha nem tudnám kik ők, még egy világos pillanatnak is tekinthetném

A derék ECHO-TVsek szakmaiskodtak egy kicsit, de azért részben félre is ment, na jó a lényeg

A „ECHO TV - A nemzet hangja - Angard” műsorában Závecz Tibor a Závecz Research ügyvezetője válaszolt Puzsér minapi kirohanásaira. Mint ismert „Puzsér Róbert legújabb facebookos posztjában trágárkodva fenyegetőzik amiatt, mert Budapest népe nem kér belőle. Emiatt nem saját magát, hanem a rossz hír hozoját, történetesen Závecz Tibort teszi felelőssé, akinek a közvéleménykutató cége volt olyan bátor és számok nyelvére lefordítva tudatta, mennyire nem szimpatikus a fővárosiak számára Puzsér agresszív rikácsolása”.
A műsor érdekessége volt a szinte egyöntetű támogatás amit „a Századvég Alapítvány elnökétől”, „a Szabad Föld és a Karc FM főszerkesztője.” és „a Republikon Intézet stratégiai igazgatójától.” kapott.
Azonban sokat levesz a világosságból az ahogy a G.Fodor fogalmazott: „Az elemző dolga, hogy elmondja mit gondol, a politikusnak pedig meg kell méretnie magát a küzdelemben, amit célként határozott meg”.
Ami lássuk be, hogy a – sajnos elég közkeletű – durva Madách-i szöveg-félreértés mellett az elemzői feladatot is félremagyarázza, vagy ami rosszabb bevallja a saját ars poetica-ját! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: az idézetek szöveghibáit direkt nem javítottam!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.