Befejezték az ügy vizsgálatát.

Száz késszúrással ölte meg ismerősét, majd a sínekre vonszolta a holttestet

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást Cs. Gábor 25 éves nyíregyházi lakos ellen.

A rendőrség Tevékenység- irányítási Központjába érkezett bejelentés 2018. április 2-án 7 óra 10 perckor, mely szerint az egyik nyíregyházi vasúti pálya jelenleg használaton kívüli sínpárján rátaláltak egy férfi holttestére. A rendőrök megállapították, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a feltételezett elkövetőt a bejelentést követő egy órán belül azonosították és nyíregyházi otthonában elfogták. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi találkozóra hívta 26 éves ismerősét a vasúti pálya mellé 2018. április 1-jén este. Miután a két férfi együtt italozott, Cs. Gábor egy korábbi sérelme miatt bántalmazta ismerősét és test szerte több esetben megszúrta a nála levő késsel.

A sértett az őt ért támadás következtében a helyszínen életét vesztette.

A holttest igazságügyi boncolásán megállapították, hogy az áldozaton több mint száz késszúrás okozta sérülés található. A rendőrök Cs. Gábort emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes ügyészség javaslatára a bíróság elrendelt és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartott.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnek.

(police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@papa.49: A jó munkához sok idő kell, a rosszhoz még több.
Commenter
@Horizont: a kajárpérci gyilkost is elkapták 2 órán belül. Időbe tart majd az ítélethozatal ott is, és akkor még fellebbezhet az első fokú ítélet után.
Borsodi
Nem bevándorló volt, annál sokkal rosszabb.De akár fidesz szavazó is lehet.Mert ez egy élhető ország azoknak akiket nem ölnek meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.