Közel egy évvel a kinevezése után Orbán Viktor elé tárja tíz elemből álló tervét Kásler Miklós, ez az egészségügyi programja, amire 1500 milliárd forintot kér.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Kérni lehet. Hogy kapni fog ... ? Nevetséges.
Qqberci
Ez nem stadion, hogy ennyit áldozzanak rá...
szaboria1
@Shikari: Ne legyél ennyire hiszékeny ezt a pénzt nem kapja meg az egészségügy. A stadion örültet ez nem fogja érdekelni.
Commenter
@justhpeter: már miért ne kaphatna? Magyarságkutatásra is most kapott 800 milliót... :(
szaboria1
@Commenter: Az eüt meg a kutatást nem lehet össze hasonlítani. A magyarság kutatásnál azt irkálnak össze amit csak akarnak mert azt nem a nép fogja tudni mit is takar. Az eüt meg látják mennyire is javul.
Commenter
@szaboria1: ezt csak azért írtam, mert "emberminiszterként" a magyar-türk eredet kutatására ennyi pénzt kapott. Ezt a pénzt is bőven bele lehetett volna tenni az eü-be és nem kellene "félázsiai" halandzsára költeni.
Aki Én
@Shikari: Látom nem nagyon érted a kritikákat. orbánodat nem azért rühelli a nagy többség mert orbánnak hívják, hanem azért amilyen. Ha úgy mennének a dolgok ahogy kell, akkor senki nem vinnyogna. De amíg úgy mennek, hogy az csak a beteg szektás agyatoknak felel meg, addig a nagy többség vinnyog.
Ha rendbe teszik az eü-t (nem fogják), akkor azért már senki nem fog vinnyogni.
Aki Én
@Shikari: ...csak sajnos tényleg lassan. De bízzunk benne, hogy egyszer tényleg lesz elszámoltatás.
alfahir.hu/kiderult_orban_viktor_titka_az_aposa_is_iiiiii_as_ugynok_volt
Clavigo
Valszeg ennyibe kerül a "tíz parancsolat" kifüggesztése az ország összes kórházába... A vidéki kórházakban meg már úgy is XXI-ik századi állapotok uralkodnak..( by Orbán )
Aki Én
@Shikari: ...nyugodjál már békében...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.