A vasúthatóság elrendelte az IC+ járművek utasforgalmi próbaüzemének felfüggesztését. Ajtóhiba miatt felfüggesztették az IC+ járművek utasforgalmi próbaüzemét. A Közlekedő Tömeg szerint az egész projektet le kellene állítani. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Vasúti Hatósági Főosztálya az egyik IC+ vasúti kocsi hatósági futópróbája során az ajtóműködésben műszaki rendellenességet tapasztalt az oldalajtók zárásának vezérlésével összefüggésben. Ez alapján elrendelték a járművek utasforgalmi próbaüzemének felfüggesztését, tájékoztatta lapunkat a MÁV. (Előfordult például, hogy mindkét oldali ajtók kinyíltak, pedig csak az egyik oldalon lett volna szabad.) A MÁV-START a próbaüzem során észlelt hibáról az ajtó osztrák szállítóját értesítette, ők pedig javaslatot tettek a hibajelenség megszüntetésére. A javasolt módosításokat végrehajtották és kipróbálták két járművön. A változtatások hatására megszűnt a hiba. A javítást március elsején bemutatják a hatóság számára is, és ezt...

Forrás: index.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Nem baj, hogy iró drága. Nem baj, hogy irtó gagyi. Nem baj, hogy túl kevest gyártanak. A lényeg, hogy ez egy matyar nemzethy projekt. Az ellenzői meg Soros-bérencek.
lusta
Nem baj, hogy iró drága. Nem baj, hogy irtó gagyi. Nem baj, hogy túl kevest gyártanak. A lényeg, hogy ez egy matyar nemzethy projekt. Az ellenzői meg Soros-bérencek.
papa.49
,,Na kezdődik,, akár a metrókocsik esetében ))))))))))))))))))))))))))))
Clavigo
Ha egyszer nemzethhyyyy,,akkor nem lehet vele gond..oszt jó napot.
Nessy
@papa.49: Már meg van, vagy még keresik a fakockát? A metrókocsi ajtónál is az vitte el a balhét!
papa.49
@Nessy: Itt az a baj egyszerre nyillik mind a kétoldalon az ajtó, és ha másik vágányon a pécsi gyors robog el néhányan ki is fognak bukni belóle a másik szerelvényre ...
Most majd javítják, olyan sikeres lesz, hogy akkor meg sehol se nyillik az ajtó ))))))))))))))))
lusta
@papa.49: Nem baj, majd vissztérünk a magyar innovációs sikerhez és hajtányokkal lerohanjuk a világot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.