Mint korábban megírtuk, a szombathelyi közgyűlésben egy új összefogással többségbe került az ellenzék.

A többségbe került ellenzék leváltotta a szombathelyi médiacentrum vezetőjét, a fideszesek kommunistáznakFotó: szombathely.hu

A botrányos közgyűlésről a nyugat.hu tudósított. 

Friss hír, hogy a képviselők szavaztak arról az előterjesztésről, amely a képviselők információkhoz való hozzájutását kívánja megkönnyíteni a polgármesteri hivatalban, döntöttek arról is, hogy

a tisztségviselők heti programját ismét közöljék előre a sajtóval, illetve megtiltották, hogy az önkormányzat hivatalnokai köztisztviselőként részt vegyenek választási kampányeseményekben.

Az ellenzéki többség javaslatára elhatározták, hogy újraindítják a városi önkormányzat hetilapját, továbbá

leváltották a Szombathelyi Médiacentrum vezetőjét, Lovass Tibort és helyette március elsejétől, két évre, Halmágyi Miklóst, a Vas Népe volt főszerkesztőjét bízták meg az intézmény vezetésével.

A vezetői kinevezés visszavonását a kormánypárti képviselők felháborítónak tartották, többen "kommunista tempónak" nevezték azt, és felhívták a figyelmet arra, hogy Lovass Tibor a Helyi Televíziók Országos Egyesületének elnöke elismert szakember, akinek a pártatlanságát szerintük nem lehet megkérdőjelezni.

(MTI)

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
@Shikari: Mit tudsz te Szombathelyről? Ha itt élsz találkozzunk, jól pofán váglak! Éppen az a geci banda adósította el a várost! A csíra hende el sem mert jönni, pedig hogy várták a nyaloncok.
Készül a jégcsarnok még 600 milla kel hozzá, aztán a stadion, a tegnapi közgyűlésen jelentettékbe 8.6 milliárdró 15.6
milliárd lett! Mi tudsz te az itteni dolgokról, birka?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
relatív
Semmiféle botrány nem történt !

A dolgok helyére kerültek egy olyan hatás következtében, mely az igazságot előbbre valónak tartja, mint a folyamatos hazudozást, és a nép, közösség állandó fenyegetettségét.

Ha ez a folyamat elterjed, hazánk nagyot lép előre !
human
@relatív: Ettől retteg Orbán. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben alkotnak is majd olyan törvényeket, hogy megakadályozzák az ellenzéki többség létrejöttét az önkormányzatokban. De ha mondjuk mégis a városokban túl sok helyen lenne ellenzéki városvezetés, akkor majd leszűkítik a jogkörüket, azt háthelyezik egy kormánypárti helytartóhoz és ezzel meg is oldották az ügyet. Putyin is ezt csinálta, mikor egy jelenetős városban ellenzéki lett a polgármester kivette az irányítást a kezéből.
karma1
Szombathelyen indult volna kepviselokent Czegledy Csaba
Gábor Szendroi
Lehet sivalkodni.. ez a demokrácia. Az országot is 2.6 mió választópolgár "jóvoltából" kormányozza//hízlalja a saját sleppjét a csapat, mert 5.4 mió nem ment el, illetve nem tudat kire kéne szavazni, persze az is igaz, hogy igazán nem is volt alternatíva.
Hát most Szombathelyen így jártak... csak remélni lehet, hogy egyre több helyen ébred majd anno a NÉP!
papa.49
A ,,kukkertóni,, meg oda se mert menni az ülésre, pedig várták a fütyiszek !!!
Gauntlet
Mert az aztán nagyon nemzethy hogy félresöprik, lejáratják, befeketítik, megbélyegzik, etc, azt aki nem a Fideszes pártállam része. Az igen!
Gauntlet
@human: voltaképpen már most sincs önkormányzatiság, hisz bárhová kormánybiztost tehetnek, a pénzüket is elvehetik, a jogkörben meg igazad van!
rokker33
Eddig csak szídni lehetett az ellenzéket a botrányos és szánalmas viselkedésük miatt!!De amit Szombathelyen csináltak az teljesen törvényes és tisztességes lépés volt!Persze ennek a sok ingyenélő fideszes sz.rháziaknak nem tetszett,hogy nem Ők irányítanak és megmutatták az igazi narancsos arcukat ezek a tetvek! Lovass Tiborra meg csak rákell nézni! Született fidesz s.ggnyaló!!Ennyit a pártatlanságáról!
polar450
Vonyítanak a szervilis szarháziak?
Hadd vonyítsanak, Szombathelyet meg kell szereznie az ellenzéknek és kitakarítani onnét a csicskákat!
desiro
@karma1: Meg is nyerte volna, ezrét csukták gyorsan vissza.
justhpeter
@Horizont: Érthetetlen a kormánypárt viselkedése. FideSS-kdnp által hozott törvények között, FideSS-kdnp által teremtett körülmények között többségbe kerültek az ellenzékiek. Nincs ok a visítozásra Korábban azt mondták ez a demokrácia..
nezelodo
Teccik, hogy a KISZ titkár kormány kommunistázik, pedig a fiatal demokrata polgári kormány magáénak tudhatja a Kádár rendszer fél Központi Bizottságát, a Hazafias Népfrontot, MSZMP- kutatóintézeti káderét, a III/III sok jeles besúgóját, egy rakás az egyetemeken szochazásan felvételizett egykori diákját, és Soros ösztöndíjasát. Persze ezt a nyáj, ahogy ők hívják a szavazóikat egymás közt, honnan tudná, csak nem a közt nem szolgáló csatornákból, vagy a Lenci féle megyei lapokból?
desiro
@Shikari: Mit tudsz te Szombathelyről? Ha itt élsz találkozzunk, jól pofán váglak! Éppen az a geci banda adósította el a várost! A csíra hende el sem mert jönni, pedig hogy várták a nyaloncok.
Készül a jégcsarnok még 600 milla kel hozzá, aztán a stadion, a tegnapi közgyűlésen jelentettékbe 8.6 milliárdró 15.6
milliárd lett! Mi tudsz te az itteni dolgokról, birka?
Aki Én
@Shikari: ...hát téged most is nagyon aláznak buta geci :)
namihami
@Aki Én: Alázni csak azt lehet, aki ÉRTI és MEGérti, hogy őt alázzák. A belátás képességének hiánya ezt automatikusan kizárja. Előbb azzal a képességgel kéne rendelkezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.