Bűnügyi felügyeletből szökött meg egy zuglói férfi, a rendőrök Fóton fogták el.

Levágta a lábáról a nyomkövetőt, majd megszökött Zuglóból

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága fogolyszökés miatt folytat büntetőeljárást a 37 éves budapesti K. Sándor ellen, aki 2018. szeptember 19-én a bíróság által elrendelt bűnügyi felügyeletből megszökött. A férfi zuglói lakásában vágta le a lábáról a nyomkövetőt, majd ismeretlen helyre távozott. A férfi ellen a rendőrségi körözésen felül szökésének ideje alatt a bíróság is több elfogatóparancsot kiadott, a Pesti Központi Kerületi Bíróság rablás miatt, a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja pedig azért kereste, mert egy másik büntetőügyben jogerősen kiszabott büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A zuglói rendőrök 2019. február 27-én reggel egy fóti lakásban megtalálták és elfogták K. Sándort.

A nyomozók a férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányságára állították elő, majd fogolyszökés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Ezt követően K. Sándort átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahol megkezdte jogerős büntetésének letöltését.

(police.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Marha egyszerű robbanó töltettel kell ellátni ezeket a lábpereceket, ami la törvénytelenúl bolntják le leveszi a delikvens lábát is, rögtön egy esetse fordulna elő többet !!!
papa.49
Marha egyszerű robbanó töltettel kell ellátni ezeket a lábpereceket, ami la törvénytelenúl bolntják le leveszi a delikvens lábát is, rögtön egy esetse fordulna elő többet !!!
papa.49
@Horizont: Volna még pár akiket fel kéne ezzel övezni !!!
namihami
@papa.49: Nem lehetne ugyanilyet nyaki kivitelűre fejleszteni?
Nem hiszem, hogy nem jönne össze a kutatás költsége.
papa.49
@namihami: Mint a ,,Menekülő ember,, ben ? Arra gondoltál na ha leveszi agyó világ nem is rossz ötlet ...
yazo64
K. Sándor hiába álcázta magát nőnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.