Az ingyenes hódmezővásárhelyi Csak! című sajtótermékben sikerült újabb támadást indítani.

Az Index szúrta ki, hogy a hódmezővásárhelyi ingyenes sajtótermékben (amelyet az Origo egyik munkatársa készít, és Kaminsky Fanni a kiadója, aki Orbán Viktor Facebook-oldalának kezelője) a keresztrejtvény megfejtése eléggé áthallásos lett.

Keresztrejtvényben is támadja a Fidesz Márki-Zay Pétert

Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

A megfejtés ugyanis ez volt: 

Az otthonszülés veszélybe sodorhatja a babát és az anyát is. Ne kockáztasson, bízza magát igazi orvosokra!

Mint ismert, a Fidesz nemrég azzal támadta be Márki-Zay Péter független hódmezővásárhelyi polgármestert, hogy felesége (Márki-Zayné Vincze Felícia) szülésznőként érintett volt egy nyolchetes csecsemő halálában (a feleség szülésznőként volt ott a szülésnél, amely otthoni körülmények közt történt), Márki-Zay pedig az otthonszülést lebonyolító cég ügyvezetője volt akkoriban.

(A 24.hu interjút készített Márki-Zay Péterrel és feleségével az ügyben.)

2012 óta egyébként legális az otthonszülés Magyarországon.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
"Mi soha nem vetemednénk arra" ... ugye hazug dög fideszesek?? Mi volna, ha békén hagynátok már végre, élni hagynátok a másképp vélekedőket?? Nem látja a sok idióta támogatótok, hogy az egész politikátok egy rosszindulatú, mások meggyalázásra, eltaposására épülő, hazug, kereszténységhez semmi köze magatartás?? Remélem, visszakapjátok ezt a rengeteg mocskot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@papa.49: Persze, hogy fáj Orbánnak HMV eleste. De főleg Lázárnak. Innen indult ki Tiborcz ELIOS-os lámpa mutyija. Maga Lázár dicsekedett el vele. De még a trafikmutyi is ehhez a városhoz köthető. Meg hát Lázár sem pihenhet még le nyugodtan a vadászkastélyában amíg nem fideszes a városvezetés.
zoom.hu/wp-content/uploads/2018/02/11-2.jpg
papa.49
@human: Írtam tavaly beakartam oda menni a kastélyhoz de nem lehetett mert még az út is le van zárva, őrbódé meg minden ...
namihami
Ettől a keresztrejtvénytől kell az ellenzéknek a legkevésbé félnie. Nem tartom valószínűnek, hogy a fideszes és egyéb jobboldaliak között akár egy is akad, amelyiknek egy ilyen feladat ne okozna megoldhatatlan feladatot.
Keresztrejvény? Azoknak, akik már a leporellót is becsukják és félreteszik, mint bonyolult olvasmányt? A feladat megoldása kilátástalan a részükre.
CsipkeRózsa
Talán a jövő évi történelem könyvekben is benne lesz, ott is lejáratják, ha sikerül.
csipetke
A fidesz,orbánnal az élen,úgy ahogy van,mindennek a legalja.
Borsodi
@csipetke: Ezek semmi máshoz nem értenek,csak a bosszú állás, gyűlölet keltés, hazudozás, ígérgetések, ámítás, lopásokból áll a programjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.