Nagy csend után robbant az MSZP-ben a kavarásbomba: Mesterházy Attilát egy vidéki párttársa feljelentette, szivárogtatással, a pártelnök elleni kampányolással vádolják. Az ügy háttere a párt viharos EP-listás választmányi ülése és az EP-képviselői helyekkel függ össze. Mesterházy tagad.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Most akkor lesz szakáll vagy nem lesz szakálla? Má mint mihez vágjuk le vagy nem.
Eladott Ország
Hát igen, Virág elvtárs örök: –" Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?! A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg! De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak. Magának másutt a helye. Komoly, felelős, vezető funkcióban. Mihez ért?
- Semmihez. A gáthoz meg az ürgeöntéshez. Meg nem vagyok én képzett ideológiailag.
- Nem nyitok vitát, Pelikán. Szereti a mi nagy bölcs vezérünket?
- Hát hogyne.
- Akkor nem lehet baj."
Eladott Ország
Mesterházy „Athos” Attila a zseléfejű politikus pástra lépett, és felszállt a vörös köd: "Egy mindenkiért, mindenki értem!" Az egy pettingpamacs, -magyarul pinakefe- ugyan nem szép dolog valakinek a külsején rugózni, de ez itt egy borotva kérdése lenne. Nem azért mert ronda, hanem mert gáz. Egyértelműen a kilencvenes évek közepe, középkategóriás andalúz drogdílerek viselete. Mondjuk, ha levágná, a vagina szakállát kiderülne, hogy egy kissé pohosodó karakter nélküli arc van mögötte.
Manhattan
Amikor '14-ben a választás előtti tüntetésen éppen Mesterházy hablatyolt a szinpadon, mi teli torokból üvöltöttük, hogy ÖSSZEFOGÁST, nem jutott szóhoz. Nem tudta kezelni a helyzetet, csak zavartan vigyorgott. Meg is lett az eredménye... Sosem bocsátom meg neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.