Szokatlan privilégiumokat kínál fel a kormány a Magyarországra települő Nemzetközi Beruházási Bank tisztviselői számára, például adómentességet és diplomáciai mentességet. Ráadásul a a bank elnöke, Nyikolaj Nyikolajevics Koszov – megbízhatónak tűnő források szerint – szoros kapcsolatot ápol az SZVR-rel, az orosz Külső Hírszerző Szolgálattal.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Egyre izgalmasabb lesz ,ez az agyament orbáni politika! A pógároknak,már csak azt köll türelemmel kivárni,hogy nyugatról vagy keletröl lesznek pétschánrúgva!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
Egyre izgalmasabb lesz ,ez az agyament orbáni politika! A pógároknak,már csak azt köll türelemmel kivárni,hogy nyugatról vagy keletröl lesznek pétschánrúgva!
Borsodi
@papa.49: Már most is megy kisebb városokban a besúgás amit jó állással jutalmaznak.A bosszúhoz kell ez a fidesznek.Ha erre szavazunk rosszabb lesz mint ano Románia.
advocat
Alakul a megbonthatatlan és örök Viktor-Putyin barátság! Már a kémeket is idetelepítik. Kevesebbet kell utazniuk. Azért nagyszerű ez a barári, sőt testvéri együttműködés. Azért ez talán már a jenkikek is feltűnt, vagy így könnyebben ellenőrizhetik Putyinovékat? Ki tudja? De aki tudja az hallgat.
colibri
Van még annak a bizonyos oroszlánnak egyáltalán bajsza, amit orbánék még nem próbáltak kicibálni??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.