A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint fontos segíteni, hogy az európai parlamenti (EP-) választáson Magyarországon kívül más államokban is a bevándorlásellenes erők kerüljenek többségbe.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
ideje lenne lecserélni ezt az elmeroggyant kikopott határőrtisztet
Eladott Ország
Eközben azonban továbbra is voltak olyanok, akik kötvényvásárlás nélkül jutottak egyéb típusú tartózkodási engedélyhez. A számuk a kötvényprogram fennállása alatt is fokozatosan nőtt (és mindig magasabb volt, mint a kötvényes befektetőké), de a program berekesztése után ugrott meg igazán: 2017-ben 3724-en, tavaly pedig 5413-an kaptak ilyen tartózkodási engedélyt.
infogram.com/egyeb-celu-tartozkodasi-engedely-1hnp27vwxlvy2gq
Mind a kötvényes, mind a kötvény nélkül érkezők családtagjai is igényelhetnek magyar papírokat, így a teljes létszám jóval magasabb, ha őket is számításba vesszük. Egy kötvényes befektető például átlagosan két további családtagja számára kért letelepedési engedélyt. A BMH arról azonban nem vezet nyilvántartást, hogy a kötvényvásárlás nélkül tartózkodási engedélyt kapó külföldi mellett hány családtag igényelt magyar papírokat. Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.