Bírócsere miatt a büntetőpert újra kell kezdeni.

Letaglózott a hír!

– fakadt ki a mulatószenész, az ügy elsőrendű vádlottja, aki a Blikktől tudta meg, a bíróváltás egyenlő az újrakezdéssel. „Nyomasztó érzés, hogy kárba veszett az a sok idő” – tette hozzá.

A bíróváltást az indokolta, hogy az eddig a büntetőügyet tárgyaló bírót az Érdi Járásbíróság elnökévé nevezték ki. Az új bíró, dr. Vass László, a Budaörsi Járásbíróság büntető bírája

– válaszolta megkeresésünkre Gyimesi Kinga, a Budaörsi Járásbíróság szóvivője.

Dr. Liziczay Sándor tehát már nem hallgatja tovább Lajcsi védekezését. „Bár a tárgyalótermen kívül nem beszéltünk, számomra megnyugtató volt Liziczay bíró úr jelenléte, főleg amikor a nyomozó- és vádhatóság pontatlanságait feltárta. Nem csodálom, hogy feljebb lépett a ranglétrán” – magyarázta Lajcsi, aki reméli, a március végi tárgyalásig

az új bíró át tudja olvasni a 12 ezer oldalas alapiratot és a 44 ezer oldalt kitevő lefoglalt iratokat. 

A büntetőügyben érintett közüzemi szolgáltatók tavaly hivatalosan nyilatkozták, minden káruk megtérült, de a vádhatóságnak hivatalból végig kell vinnie az eljárást. Lajcsi ügyvédje szerint így 2022-re várható jogerős döntés, mivel újra meg kell hallgatni a tanúkat.

Cikk- és címlapkép: Instagram/hvg.hu

(Blikk)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
És mikor kezdődik Méhszaros lőrincke milliárdos sikkasztásának a pere ,???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@colibri: Igen, valaki kifizette helyette a követelést. Azt is mondta, hogy nem tudja ki az. :) Ez van mikor van egy rakat pénzed eldugva, de ha te nyúlsz hozzá akkor magad buktatnád le. Ezért találták ki a strómanokat.
volvós
És mikor kezdődik Méhszaros lőrincke milliárdos sikkasztásának a pere ,???
papa.49
@Qqberci: Nálam is rengeteg sebből vérzik a sztori, itt most képek sincsenek, de egyszer mutattak egy darab kábelt ami már akkor vagy 20 éve nem volt felhasználható !!!
A másik meg az ha áramot akart lopni igen kontár módon lett kivitelezve az egész, ettől sokkalta kifinomultabb módjai is vannak ennek !!!
Macskaszem
A lényeg, hogy többtízmilliós kárt okozott a szolgáltatónak, és mivel nem tudják, hogy pontosan mikortól, így egy évre visszamenőleg számolhatnak. Így is szép nagy összeg, és lehet, hogy hosszú éveken át csinálta. Attól, hogy megtérítette a kárt, még nem lett ártatlan bárányka, a bankrablót is lecsukják akkor is, ha megtalálják nála a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.