Megműtötték Demjén csípőjét, és jelenleg a rehabilitációja zajlik. A lá­badozó Rózsi azonban nem aggódik, egyetlen idei fellépését sem akarja lemondani.

Súlyos műtétje után lábadozik Demjén Ferenc. A Bors egyik olvasója állítólag látta, ahogy a művész lassan, kísérővel az oldalán, sántikálva sétált.

A lap azonnal utána is járt, mi történhetett az ország egyik legkedveltebb énekesével. Demjén Ferenc menedzsmentje válaszolt is a megkeresésre, kiderült, a művész egy tervezett beavatkozáson van túl, és jelenleg csípőműtétje utáni rehabilitációs időszakát tölti. A műtét időpontja nem véletlenül esett a téli időszakra, az énekes fontosnak találta, hogy emiatt egyetlen fellépése se ma­radjon el.

Köszönöm szépen, napról napra jobban vagyok. Örülök, hogy túl vagyok a mű­téten, és inkább előre tekintek. Sok munka vár rám ebben az évben, amit ezek után még erőteljesebben tudok majd elvégezni

– mondta a Borsnak Demjén.

Cikk- és címlapjép: Facebook/Demjén Ferenc

(Bors)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
észt azt nem tudnak neki beültetni! =))
advocat
Azért ez a műtét nem súlyos. Csak nem jön jókor. De a műtétek már ilyenek.
cirip
@advocat: Egy csípő protézis műtét nem súlyos? Hát,...azért nem semmi, látom környezetemben..Van, akinek kétszer kellett, 2 év alatt...Mert nem sikerült. Meg, rövidebb lesz az egyik láb,...továbbra is fáj és sántít, ha nem is anniyra,mint előtte,.Na és ebben a korban, mint Rózsi, főleg.
MInél sikeresebb javulást kívánok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.