A kormány családvédelmi intézkedéseinek és a családsegítő szervezetek munkájának köszönhetően egyre inkább trendi családban élni és erről beszélni - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának stratégiai ügyekért felelős helyettes államtitkára szombaton Budapesten. Sölch Gellért a Családháló országos szervezetének rendezvényén elmondott köszöntőjében kifejtette,Európában és a világon is példátlan az a családvédelmi intézkedési terv, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök jelentett be az előző hónapban. Az intézkedés célja világos, egész Európában könnyen érthető: Magyarország a bevándorlás helyett a családokat támogatja - jelentette ki a kormány képviselője. Hangsúlyozta, sok fiatalnak hozhat kedvet a gyermekvállaláshoz a fiatal házasok gyermekvállalási támogatásaként igényelhető 10 millió forint, a csok kibővítése, a négy gyermeket felnevelő anyák adókedvezménye, a nagycsaládos autóvásárlási program, a bölcsődei férőhelyek bővítése, a nagyszülői gyed és a második gyermektől kérhető...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Egyedülálló,, valóban mert ebből se lest SEMMI !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Az állam hagyjon békén! Keressünk annyit, hogy a gyerekeket is el tudjuk látni. Nem kell "állami dotáció". Szerintem. Ne legyen ingyen tankönyv, mert ami ingyen van annak nincs becsülete - jó magyar szokás szerint is. Tudjak megfelelő minőségű ételt főzni, vihessem el nyaralni, és dönthessem el, hogy milyen iskolába járatnám, ha amúgy megfelelne. Stb.
namihami
Hát ez az újabb rajongói csoport honnan a francból keveredett elő? Ezek a családhálók, ficsakok és hasonló, JÓLFIZETETETT gittegyletek már úgy szaporodnak, mint a gomba eső után.
Ezekre az "" Orbán-rajongói"" kluboknak érdekes módon, dde mindig előkeveredik egy-egy pénzes támogató (MVM, MOL, Gázmű és gasonszőrű társaik). És márus lehet letenni a "" hitet"" a böcs
namihami
folyt. köv.
Tehát: a Mi Bölcs Vezetőnk mellett.
(na, ennyi maradt le)
tudode
Na azért nem kell ÁMULNI, BÁMULNI a "bölcs" NEM IS MINISZTERELNÖK bejelentésétől, mert hasonlóan "JELENTETTE" be, mint amikor ELADÓSÍTOTTA, na nem a CSALÁDOKAT, az országot a Vlagyimir ATOM izéjével!!
.
Valójában a Stanci néni unokaöccse is BEJELENTHET volna + a bár mit, ZSÁKBA szarkabőrbe bújt kigyóként, amikor ÉG a CSIGAHÁZA:
,
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
.
Ez az AMI nem fordult elő a HONFOGLALÁS ÓTA!
.
DDDD
.
F_Viktor
@advocat: Írod:
"Az állam hagyjon békén! Keressünk annyit, hogy a gyerekeket is el tudjuk látni."

Igen, ez a lényege a cikkre adott válaszomnak. Mert igaza van sölchnek, mert a hitleri Németország óta kevés hasonló "családvédelmi intézkedési terv" (mer a neve is Göbbelses!) született.
Mert nincs rá szükség, mert a fejlett- és demokratikus társadalmakban kényelmesen, jómódban meg tudnak élni a családok, s önszántukból, nem pénzért vállalnak gyerekeket.
polar450
Drága Magyar Testvéreim, itthon és kölföldön!
Mindezt az irdatlan jóságot csak és kizárólag annak köszönhetitek, hogy májusban EP választás lesz, ősszel önkormnázati, továbbá - ha elismerik, ha nem - jelentősen meggyengült a rezsim EP-s ügyekbe történő belepofázási szerepe, odaszart az EPP orra alá, bebizonyítota, hogy az illiberlis elmebetegség előbbre valóbb, mint a jogállamiság problémáinak megoldása,mert jogállami keretek között nem tudnának büntetlenül és törvénytelenül gazdagodni uniós léből, el akarja feledtetni veletek, hogy Magyarországnak nem felelős vezetői vannak, hanem szervilis csicskái, akik kizárólag egy ideg - és elmebetegnek vannak alárendelve, az összes heppjével éls hobbijával együtt, a nemzeti jövedelmünk lassa fele elmegy a határokon túlra, itthon rohadnak a kórházak, de "magyarság kutatásra" van lé bőven, tavaly ősszel elindult az uniós "7-es cikkelyű gyorsjárat" - sajnos elég lassú - az Első Számú Közellenség (O1G) ígérete ellenlre a mai napig léthatük a PLT oldalain a Soros/Juncker hirdetések, hazug, hamis magyarázatokkal, titkolhák a korrupciós jelentés tartalmát, irattárba tették érdemi vizsgálat nélkül az OLAF-jelentést, semmi nem történt a Sargentini jelentésben megjelölt jogállamisági kifogások orvoslására, szóval Drága Magyar Testvéreim "Geciföldön- keleten - a helyzet változatlan" nos, ezért nyomatják az orbitlis (reákisan ideiglenes) hatalmas jóságokat, amelyekre nézve amőúgy volt 9 évük, de ha csak utolsó kettő évet számolom, - "Magyarország jobban teljesít" - minimum 2 évük, de csak most döbbentek rá, hogy szar van/lehet a palacsintában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.