A Nemzeti Fórum rendíthetetlen szövetségese a Fidesz-KDNP-nek, amely kétharmados többségével az egyetlen, a migrációs válságnak ellenállni tudó politikai erő – mondta Lezsák Sándor, az egyesület elnöke szombaton, Budapesten.

Megnevezték a Fidesz-KDNP "rendíthetetlen szövetségesét", és nagyot rúgtak az ellenzékbe

Az Országgyűlés fideszes alelnöke a Nemzeti Fórum közgyűlésén felszólalva úgy fogalmazott, hogy a migrációs válság folyamatos Trianont jelent Európának, egy hidegháború utáni újabb olyan nagyobb korszakot, amely szintén kulturális, ember- és területáldozatokkal járhat.

Lezsák Sándor szerint ebben a válságban csak a kormánypártokra lehet számítani, mert az ellenzék a "politikai kapuzárás előtti pánik" jeleit mutatja, "kiszuperált politikusai" pedig csak azzal foglalkoznak, hogy helyet találjanak maguknak a hatalomban.

A politikus olyan nemzetépítő mozgalomként jellemezte a Nemzeti Fórumot, amely a lakiteleki nyilatkozat szellemében segíti a Fidesz-KNDP kormányzását. Komoly eredményükként említette, hogy a Nemzeti Fórum a közelmúltban külön munkacsoportot alakított a kormánypárti parlamenti padsorokban.

Lezsák Sándor bejelentette, megvizsgálják, hogy vissza tudják-e szerezni a Magyar Demokrata Fórum (MDF) elnevezést, amelyet ugyanakkor nem akarnak felvenni, csupán "páncélszekrénybe tennék". Az MDF-nek ugyanis egyszeri és megismételhetetlen történelmi léte van – indokolta.

Bíró Zoltán, a Rendszerváltás Történetét Kutató Intézet és Archívum (Retörki) főigazgatója köszöntőjében úgy fogalmazott, az MDF nem véletlenül nyerte meg a rendszerváltó akarat mérkőzését, ugyanakkor később "euroatlanti mámorban és nyugati diktátumok közepette" eltávolodott eredeti, Lakitelken megfogalmazott szándékától.

A párt sorsa "Dávid királynő" idején pecsételődött meg végleg, amikor "az MDF-et kizárták az MDF-ből" – mondta, hozzátéve, ezt követően született meg a Nemzeti Fórum, amely nem erőltette a párttá alakulást, hanem egyesületként lelt otthonra a Fidesz-KDNP pártszövetségnél.

Az MDF alapítóelnöke a történelem legszínvonaltalanabb ellenzékének nevezte a jelenlegit, ugyanakkor arra figyelmeztette a hallgatóságot, nem árt vigyázni, mert bár kicsik és jelentéktelenek, nyugati támogatóik nagyok és erősek.

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ahogy közeledik a választás időpontja egy re több ökörkör fog gyűlést tartani és értelmetlen, de jól hangzó marhaságokat világgá kürtölni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ahogy közeledik a választás időpontja egy re több ökörkör fog gyűlést tartani és értelmetlen, de jól hangzó marhaságokat világgá kürtölni.
papa.49
Mondja ezt egy őskommunista kövület a lezsák fütyi !!!
Gauntlet
Sanyi, ennek nincs értelme- vagy kint vagy, vagy bent, ezért nem fogsz kapni külön frakció-pénzt. vagy igen? Én ebből a társulatból bármit kinézek !
dr. prédikátor
Lezsák te geci! amit felvettél több milliós hitelt vissza fizetted már???
bencemacska
az ellenzék a "politikai kapuzárás előtti pánik" jeleit mutatja, "kiszuperált politikusai" pedig csak azzal foglalkoznak, hogy helyet találjanak maguknak a hatalomban."
Mondja ezt Lezsák, aki minden volt már, csak akasztott ember nem!
Mindenesetre nagyon lekötelezett O1G felé a Lakitelek alapítványok adósságainak "eltüntetése" ügyében!
Mennyiért is vette meg a szeged - csanádi egyházmegye az adósság követelést?
" Az bizonyosnak tűnik, hogy Lezsák jó üzletet csinált az alapítványi bulival."
magyarnarancs.hu/belpol/lakitelki_adossagok_isten_fizesse_meg-61289
papa.49
Így néz ki mikor a szar felkerül a polcra, rögtön lekvárnak képzeli magát !!!
Clavigo
A Zegyszemélyes nemzethhyy fhóórum..:)DDDDDD:)))
bencemacska
@papa.49: ma, 17:12
Kerestem azt a kijelentését, amikor felvette a hitelt, már akkor tudta, hogy nem fogja visszafizetni.
De nem találom. El is mentettem, de közben egy géphibánál sok minden eltűnt!
Eladott Ország
Mi van ,Szili Katit be se veszik? Szart se ér?! Ez a nemzethy koszorús trubadúr is több pártban volt, mint ahány alsógatyája van. Rubovszkyt is kiáshatnák, ha már ennyi ropogós suhanc van velük. Most, hogy Lezsákot minden szarságra kitömte a kormány pénzzel, szóval Sándorka újra feltalálta a Hazafias Népfrontot? És még ezek kommunistáznak? Lesz még nemzetthy béketanács is? uploads.disquscdn.com/images/1b915e8336f3fa5e132e9a988c36c4c9d08bc76b6227d48a25c911a77d7d0607.jpg?w=600&h=1073
Utolsó senkiházi komcsi. Wazze, ha Lakitelek nem lett volna, már régen egy normális országban élhetnénk.
uploads.disquscdn.com/images/7008c9da16d7e42ba03b826f405db3817dddccb14f30a96df99886bfb32c3860.png?w=600&h=224
Pálinkafőző Rézüst
@bencemacska: "Lezsák Sándor, a Lakitelek Alapítvány alapítója az RTL Klub Akták című műsorában úgy nyilatkozott az 1994 nyarán fölvett 120, majd az 1997-ben felvett 50 millió forintos hitelekről, hogy "amikor felvettük is pontosan tudtuk, hogy ezt nem fogjuk tudni visszafizetni".
Ügyészségi forrásból lapunk úgy értesült, hogy Lezsák Sándor nyilatkozata beismerő vallomásnak tekinthető a csalás bűntettének alapos gyanújához, amely különösen nagy értékű kár esetén 2-8 évig terjedő börtönnel büntethető."
www.origo.hu/itthon/19990828lezsak.html
solidedge
A baj ezzel az ellenzék szapulással az, hogy összességében az ellenzék több szavazatot szerzett, így jelenleg a többség akarata nem érvényesül. Orbán elszállva magától nemrég 70 %-os Fidesz nyerésről beszélt (nem kell sokat várni a 110 %-hoz ha így marad a tempó) és maguk is elhitték hogy ők valóban a kétharmad támogatását élvezik. Meg kell jegyezni, hogy a valóság még siralmasabb Orbánék számára mivel a trükkök tömkelegének bevetése árán sem tudták 50 % fölé tornázni magukat. A megkönnyített levélben szavazás, az ukránok tömeges utaztatása, a nyugati országokban való szavazás megnehezítése, a szavazókörzetek jegyzőkönyveinek meghamisítása, a tömeges buszoztatás nélkül még siralmasabb lett volna Orbánék szereplése. Az hogy a magyarok többségének akaratából cselekszenek téveszme.
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 17:25
Köszönöm.
Annyira meredek volt a kijelentése, hogy még most is emlékszem rá. Úgy látszik O1G is emlékszik rá, és kért egy kis "szívességet".
kamazuka
Az ellenzék? kapuzárási pánikjában,? Szerzett több mint 2/3-os támogatottságot.
Míg a kormány ötlettelenül bizonygatja ál propagandára felállított statisztikákra épült támogatottságát,addíg az ellenzék valós,számokban mérhető támogatottsága már a határainkon túli magyarság jelentős részét is magába foglalva, nem csak behozta lemaradását,de képes lett politikai versenyhelyzetbe juttatni önmagát..
Cicamama55
"Kiszuperált politikusok"-mondja Lezsák...:((((
polar450
Bruhahahahaha...friss hír!
Halleluja! Takarodnak a legények, mert lovat szoptak szegények!
A március 15.-i héten leállítja a horda a hazug plakátokat!
Használtak a kizárási fenyegetések, kritikák, bírálatok, O1G meghátrált!
Szép méretes méteres kékeres!
simmering73
Ez a Lezsák egy tipikus politikai prostituált.
papa.49
@bencemacska: Emlékszem rá nálam ki is verte a biztit. de nem csodálkozom a kijelentésén mindig is csak ,,megélhetési haszonleső,, volt
bencemacska
@polar450: ma,19:10
Persze, mert lejár a szerződésük. Jön a következő sorozat, ki tudja kikkel és miről.
advocat
Drága Sanyikám! Azért a a kétharmad azért 48 %! Csak fideszéknél kétharmad. Nem kellene ezen annyit rugózni. Csak a törvényt ti csináltátok. És a "nép" megérdemel benneteket! Szerintetek?
Desischado
Tisztára mint szili ez a lezsák is egy köpönyegforgató politikai prosti. Mindenkinek lefekszik, aki fizet. Kiváncsi vagyok, hány kriptaszökevény fog még előkerülni!
bencemacska
@polar450: tegnap, 19:10
Tegnap megjósoltam, hogy jön a következő sorozat. Íme:
168ora.hu/kulfold/orban-viktor-hasznos-idiotanak-nevezte-azokat-akik-ot-es-a-fideszt-biraljak-az-europai-neppartban-164379
Sajnos nem tudom ide hozni a cikket, mert vagy én vagyok "persona non grata" a propin, vagy az általam preferált hírforrások!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.