Fenntartóként mindent megteszünk azért, hogy a hozzátartozó megfelelő elhelyezésével is segítsük a beteg gyermekek gyógyulását – állítja az Állami Egészségügyi Ellátó Központ.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A nertárs büszkesége és "ellátási" monopóliuma fontosabb, mint a segítő szándék, az emberség. Ahogyan a venezuelai nertárs se engedi be az országába az éhező népnek küldött "ellenséges" segélyeket. És b@zdmeg csak azért, mert pár ember ezt arcvesztésnek élné meg. Rohadjatok meg. Ha a bőrönd szemű (fél)analfabéta Mészáros Lőrinc adományozta volna az ágyakat, meg hálaadó szentmiset is szerveztek volna neki. Orbán elérte azt, hogy nem csupán a kórházi ágyakra, de az édesanyák pótágyaira is több hónapos várólisták vannak!
arcmás
@Eladott Ország: A " Rohadjatok meg." miatt lájkoltalak.

Ennyire nem lehetnek büdös parasztok a nagyon magyar fideszesek!
De igen, sajnos lehetnek.
arcmás
A magyar kultúra, amit őrizni kell: Szalonna zabáló borvirágos bullshit matyóhímzésben, ahogy a falhoz csapja részegen a Zsolnayt, miközben cigányzenét hallgat.
Eladott Ország
Az emberi jogi civil szervezetekbe való gúnyos belerongyolás – egyszerűen nem tudom elhinni, hogy létezik még európai kormány, amelyik ezen a mocsári szinten képes lenne megszólalni – tökéletesen mutatja, hogy ebben az országban semmiféle konszolidáció nem várható, ameddig a narancshorda tíz körömmel kapaszkodik a hatalomba. Akkor sem, ha néha előfordul, hogy kisebb botrányok esetén revideálnak, mint ahogyan a beteg gyerekeik mellett a földön alvó szülők ügyében történt. Miután a Heim Pál Kórház faszakodása – miszerint a raktár is és a föld is higiénikusabb, mint a civil adományként kapott összecsukható kempingágyak, amelyek ráadásul sérülés- és botlásveszélyesek, ezért köszönik, bebaszták őket a sufniba – kisebb felháborodást váltott ki, az állami fenntartó hirtelen-váratlanul bejelentette, hogy majd most ők minden kórházban megoldják a szülők elhelyezését. Ha nincsenek civilek, akik magukra vállalják az állam feladatait, akkor semmi nem történt volna. Igaz, hogy a dilettáns, kretén, agyhalott kórházvezetés is kellett ahhoz, hogy az állam rádöbbenjen, hogy mi a feladata, de akkor is. Hihetetlen és szürreális.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.