A hegyvidéki nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki kilenc nap alatt közel félmillió forint készpénzt lopott.

Így lopott el százezreket a trafikosoktól a 28 éves K. Gábor

A nyomozás adatai szerint a 28 éves budapesti K. Gábor 2019. január 9. és január 18. között Budapest XII. és XIV. kerületében három dohányboltból is lopott. A férfi vásárlást színlelve elterelte az eladók figyelmét, majd belépett a pult mögé és a pénztárgépből ellopta a bevételt. K. Gábor 2019. január 11-én egy zuglói élelmiszerüzlet kasszájából is lopott. A férfi a négy bűncselekmény elkövetésekor közel félmillió forint készpénzt vitt magával.

Az elkövető 2019. január 24-én délután újra feltűnt egy XII. kerületi dohányboltnál, majd a kiérkező járőrök elől megpróbált elmenekülni, és közben megszabadulni a kabátjától, amiben a korábbi bűncselekményeket is elkövette. A rendőrök végül a helyszín közelében elfogták a férfit, és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A nyomozók K. Gábort üzletszerűen elkövetett lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság XII. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Alighanem nem folytatódik az üzletszerű lopások elkövetőinek elszámoltatása, pedig ötven évig adnának munkát a rendőrségnek, és ha lenne valódi ügyészségünk, nekik is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.