Brüsszel legalizálni és fokozni akarja a bevándorlást – szögezi le a magyar kormány Európai Bizottságnak szóló, vasárnap közzétett válasza.

A magyar kormánynak az Európai Bizottság február 28-i közleményére válaszoló 8 oldalas dokumentuma részletesen bemutatja azokat a terveket és döntéseket, amelyek fokoznák a bevándorlást Európába.

Ezeket már csak azért sem lehet letagadni, mert nyilatkozatok, nyilvános állásfoglalások és szavazási jegyzőkönyvek bizonyítják őket

- közölte a kormány állásfoglalása kapcsán Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára.

A brüsszeli tervek egy jól beazonosítható szándékot tükröznek: legalizálni szeretnék a bevándorlást, nem pedig megállítani. A betelepítési kvóták, a migránskártyák, és a migránsvízumok egyaránt ezt a célt szolgálják

- áll az államtitkár által jegyzett közleményben.

Az állásfoglalásról szólva a Kormányzati Tájékoztatási Központ által kiadott közlemény leszögezi, hogy a magyar kormány az őszinte párbeszéd híve, még ha ez vitákkal is jár.

A kormány honlapján olvasható dokumentum szerint rendkívül sokatmondó a brüsszeli állásfoglalásban szereplő egyik kijelentés, amely szerint "biztosítani kell a legális migrációs lehetőségeket". "Nem titkos összeesküvés ez, hanem nyílt együttműködés a bevándorlás fokozásáért".

Az Európai Bizottság szerint Soros Györgynek ehhez semmi köze, ennek azonban ellentmond, hogy a milliárdos spekuláns korábban közzétett javaslatai egybevágnak a brüsszeli tervekkel

- olvasható a kormány honlapján.

A kormány válaszában felhívja a figyelmet, hogy a kötelező betelepítési kvótát nem vonták vissza. Brüsszel felülírná a tagországok határvédelmi jogait, úgy alakítaná át az Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökséget (Frontex), hogy közben csorbítaná a tagállamok szuverenitását.

Az Európai Bizottság támogatta a migránsvízum bevezetését és "érthetetlen módon tagadja" az erre vonatkozó terveket. Ugyanakkor nem tagadják, hogy több pénzt adnának a migrációt támogató szervezeteknek. Már most is több tízezer bevándorló kap pénzzel feltöltött bankkártyákat. Megjegyzik: legutóbbi állásfoglalásában az Európai Bizottság is elismerte, hogy ők is finanszírozzák a migránskártya programot. A legfrissebb, januári beszámoló szerint közel 64 ezer fő kapott pénzt migránskártyán keresztül.

A kormány válaszában kitér arra is, hogy az Európai Bizottság kísérleti projektekkel legalizálná a migrációt, az uniós tagállamoknak kísérleti programokat javasolnak az afrikai országokkal, amelyek célja, hogy "az irreguláris migrációs áramlásokat biztonságos, rendezett és jól irányított legális migrációs lehetőségekkel lehessen felváltani".

Az Európai Bizottság tehát nem arra törekszik, hogy megállítsa, hanem arra, hogy legalizálja a migrációt

- emeli ki a magyar kormány honlapján olvasható dokumentum.

A magyar kormány szerint Brüsszel többféle módon is csökkentené a bevándorlást ellenző országok pénzügyi támogatását. Az Európai Bizottság nem mond igazat, amikor azt állítja, hogy "semmilyen összefüggés nincs az uniós pénzügyi támogatás és a migráció támogatása vagy elutasítása között".

A magyar kormány az őszinte párbeszéd útját választja, még akkor is, ha ez vitákkal jár. Elkötelezett európaiak vagyunk, és nemet mondunk az önfeladásra. Olyan Európát szeretnénk, amely tiszteletben tartja a nemzetállamok jogait, épít keresztény értékeire, megvédi közösségeit, és hosszú távon is fenn tudja tartani biztonságát. Ezért emeljük fel szavunkat minden olyan esetben, amikor ezeket veszélyeztetve látjuk – olvasható a magyar kormány Európai Bizottságnak szóló válaszában.

A kormány válasza az Európai Bizottság állásfoglalására című dokumentum a kormany.hu-n olvasható.

Forrás: MTI

Címlapi kép forrása: kormány.hu

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Csak finoman: mocskos getzik, ragadjatok össze egymás után mint a kutyák, de úgy, hogy életetek végéig csak vonatozni tudjatok.
Rohadék banda
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
Csak finoman: mocskos getzik, ragadjatok össze egymás után mint a kutyák, de úgy, hogy életetek végéig csak vonatozni tudjatok.
Rohadék banda
Nessy
Ha megkérdezed őket, mi a nevük, fiuk e vagy lányok, milyen idő van, vagy mit kérnek ebédre, arra is csak Brüsszel, migráns, Soros, bevándorláspárti a válaszuk! Ez már tényleg orvosi eset!
lampa laz
B+, téged már anyád is lehány ha meglát..
Gauntlet
őszinte párbeszéd alatt behoznak pár korrupt makedón miniszterelnököt, kémeket, bűnözőket, bankárokat. Pápá Schengen !
papa.49
Dörmögő te már ne menj a napra mert még rosszabbodik az állapotod !!!
Hiába irkáltok akár 8 oldalt is ha elejétől a végéig csupa hazugság amit írtok !!!
csak úgy....
Ezeknél siralmasabb bagázst,még nem hurcolt a föld a hátán!
polar450
BHreuhahahahaha...

"Navracsics már korábban szembekerült pártjával, amikor úgy nyilatkozott, a Bizottságban nem hallottak Soros-tervről, és nem foglalkoznak vele. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a "KDNP" elnöke ekkor arra szólította fel a biztost, gondolja át a hűség fogalmát."

ORBÁN EZT ÍRTA ALÁ.
"Erőfeszítéseket teszünk a közös célok megvalósításáért., beleértve a migráció jelenségét is, és a Vallettában rögzített alapelvek szerint a nemzetközi jog szellemében védelmet nyújtunk a menekülteknek és támogatjuk őket. Érvényt szerzünk a emberi jogokat, elítéljük a gyűlöletkeltés, a xenofóbia és az intolerancia minden formáját. Felvesszük a harcot az illegális migráció ellen, és fejlesztjük az együttműködésünket az embercsempészet elleni küzdelemben."

Brüssztel válasza a rezsimhazugságokraq:

- A MENEKÜLTEK EU-N KÍVÜLI ORSZÁGOKBÓL TÖRTÉNŐ ÁTTELEPÍTÉSE MINDIG IS ÖNKÉNTES ALAPON TÖRTÉNT, ÉS EZ ÍGY IS MARAD.
- AZ EU NEM GYENGÍTI, HANEM TÁMOGATJA A NEMZETI HATÁRVÉDELMET.
- A BIZOTTSÁG EGYÁLTALÁN NEM TERVEZI HUMANITÁRIUS VÍZUMOK BEVEZETÉSÉT.
- A BIZOTTSÁG NEM MŰKÖDIK EGYÜTT EGYETLEN OLYAN SZERVEZETTEL SEM, AMELY AZ IRREGULÁRIS MIGRÁCIÓ MEGKÖNNYÍTÉSÉN DOLGOZIK.
-AZ UNIÓS SEGÉLY NEM ÖSZTÖNZI A MIGRÁCIÓT, HANEM KIZÁRÓLAG A GÖRÖGORSZÁGBAN MÁR LEGÁLISAN TARTÓZKODÓ MENEKÜLTEKET TÁMOGATJA.
- AZ EGYES TAGÁLLAMOK TELJESEN ÖNKÉNTESEN DÖNTIK EL, ENGEDÉLYEZIK-E KÉPZETT MUNKAVÁLLALÓK LEGÁLIS BEVÁNDORLÁSÁT, VAGY SEM.
- SEMMILYEN ÖSSZEFÜGGÉS NINCS AZ UNIÓS PÉNZÜGYI TÁMOGATÁS ÉS A MIGRÁCIÓ TÁMOGATÁSA VAGY ELUTASÍTÁSA KÖZÖTT.

Schopasch-sorozat!
simmering73
Azt se értem, hogy ezek a beteg emberek (fidesz) mit ajvékolnak nap mint nap 24 órában. Az Brüsszel baja ha beengedi őket magukhoz. Kurmányunk azt mondta egyet se enged be. Punktum. Mit kell akkor ezen ennyit pofázni. Mária országa marad turulmadaras, sámándobos keresztény ország.
tudode
Szóra sem lenne érdemes, Nem azért, csak amiatt, mert
.
Az EU nem NEVELŐ INTÉZET!
.
A NEVELHEETLEN Soros elnöksége óta megfelelő súlyú KOKIKKAL kísérve klf. hangnemben TÁJÉKOZTATTÁK azt, akinek egyik fülén be, hogy MIRŐL IS SZÓL a DEMOKRÁCIA!
.
Egy a soKK közül:
.
Közzététel: 2018. szept. 12.
.
--- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet
.…
www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=d8IkyQ9v3n0

.
Addig nem volt semmi problémája míg LE NEM KEZELTÉK a vonuló vezetők a Charlie Hebdó BÉKEMENETBEN!
.
Rájött arra, hogy a MENEKÜLTEKBŐL is zsibizni lehet olyan mértékben, hogy
.
-----BRÜSSZEL MOST ÉBRED, HOGY ROGÁN MEGSZÜNTETI A SCHENGENI HATÁRT
.
www.blogaszat.hu/2019/01/brusszel-most-ebred-hogy-rogan.html
.
Lehet mosdatni a SZERECSENT, de attól a TISZTESSÉGE nem lesz twiszta akárHÁNY OLDALON feleselnek az EU-val, mivel tudtára adtak számtalanszor, hogy az EU-ban nem hülyék teljesítenek az 500 milliós európai állampolgárok érdekében szolgálatot!

Minden közszolga TISZTESSÉGTELEN, aki belemegy ebbe a VESZÉLYES sakkjátszmába!
Sámannus
Ennek a handabandának egyetlen eredménye, hogy az ország pedig itt áll teli fosott gatyában lemaradva mindenkitől mert ezek a tolvajok ezért hazudozzák keresztül kassul Európát.
human
Csak úgy találomra a 8 oldalból idéznék:
"... Soros Soros Soros Soros ... "
Clavigo
8 oldalas " válasz "..:))) :)) Az EU-ban meg sírva röhögnek,,vagy röhögve sírnak,,,sikító frásszal megspékelve.. Szánalmas.
Eladott Ország
Ebben a sztoriban nem csak az a szép, hogy Orbán életvitelszerűen hányja telibe európai szövetségeseit és tesz úgy, mintha a Fidesz ott sem lenne az uniós grémiumokban, és mintha a magyar kormány és az istenadta nép feje fölött születnének döntések, amelyeknek mi mind áldozatai vagyunk. Orbán és bandája ezúttal úgy ment neki az Európai Néppártnak (konkrétan Junckernek, a bizottság néppárti elnökének), hogy közben pofátlanul szembement azzal a határozattal is, amelyet az EPP tavaly novemberi kongresszusán a fidesz is aláírt. Amelyben egyebek mellett ezt vállalták:
"… az EU-tagállamok kormányainak tartózkodnia kell az összeesküvés-elméletek terjesztésétől és a nyílt támadások indításától az Európai Bizottság, az Európai Parlament vagy az egész európai együttműködés ellen. "
Önnek is joga van tudni, mi a tény és mi a fikció.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p526x296/52886964_1898822943560810_4566437459927236608_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=3acdbe08708a61625de549eb2af72ef6&oe=5CE78DB8
csipetke
Az EU által a plakátkampány miatt kiadott cáfolatot a fidesz nem tudta értelmezni.Most az agyatlan bandának egy tagja se menne át az általános iskolában szövegértésből.A puhos kezd hasonlítani a vicc-beli agresszív kismalacra,aki tökmindegy mi a téma,mindennek ellentmond.Egy igazi elmebeteg,akinek a saját bagázsában se mernek ellentmondani,bármekkora idióta dolgot mond,és vagy tesz.Ha csak a saját bőrét vinné a vásárra,azt pont lesz@rná midenki,de az elmebeteg egy ország jövőjével játszik.
RonaGyuri
D.D. ismét szintet lépett

a párt kiemelkedő harcosa ismét lenyűgöző bornírtságáról tette tanúságot

Szokás szerint a derék Magyar Hírlap hétfő reggel egy „szakértői elemzéssel” lepi meg olvasóit. A mára remdelt haszontalan idióta „Deák Dániel politológus” a Figyelő főmunkatársa és a Nézőpont elemzője.
Azon túl, hogy hozta a szokásos formáját két remekbeszabott blődlit is összehozott:
reményét fejezte ki, hogy „májusban jelentősen csökkeni fog a gondolkodó politikusok aránya a jobbközép pártcsaládon belül is.”,
majd úgy vélekedett, hogy „hazugsággal vádolják a tényeket állító kormányzati tájékoztatást, ezzel azt érik el, hogy saját választóikkal fordulnak ismételten szembe, tovább fog csökkeni a támogatottságuk a választási kampányban ”! =))
rokker33
"kormány válasza az Európai Bizottság állásfoglalására című dokumentum a kormany.hu-n olvasható" És hol olvasható az eredeti példány? Szerintem ami maszlagot kiraktak a fideszes oldalára az 100% ban hazugság!!
Qqberci
Azt hiszem, az egész qrmányra ráférne egy kiadós grazi generál...
kokopelli
@Qqberci: grazi letelepedéssel mindhalálig!?.. (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.