Boldogkői Zsolt, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezetője, missziónak tartja, hogy szembeszálljon az áltudományokkal, és minél több fórumon felszólaljon az átverések ellen. Paradox helyzetnek tartja, hogy hiába nő a tudásunk, mégis mintha sokan egyre inkább bizalmatlanok lennénk a tudományokkal:

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mondjuk a rákos beteg megpróbál mindent, mert az EÜ. magára hagyja a beteget, a kezelések drágák, és szűk az a kör akik bármelyik kezelést megkaphatják, ez hajtja a betegeket a népi gyógymódok felé !!!
Abban az országban ahol hivatalosan kijelentik a 75 év feletti rákos betegek NEM KAPHATJÁK MEG A LEGÚJABB GYÓGYSZEREKET NEM KELL EZEN CSODÁLKOZNI !!!
Commenter
@papa.49: sok életmentő gyógyszer el sem jut a klinikai tesztelés szakaszába (ahol a betegek ingyen kapják).A kamu gyógygombákat persze nyugodtan lehetett árusítani az onkológiai intézet előtt, az nem volt baj. Eleve a betegség nem válogat ez nem életkor kérdése, ilyen alapon minden korosztálynál "húzhatnának ilyen vonalakat." :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.