Feleslegesen jött a Lendvay utcába Ujhelyi István – mondta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő, miután a Fidesz-székházban vasárnap tartott sajtótájékoztatójára nem engedték be a szocialista EP-képviselőt.

Ujhelyi István megfogalmazása szerint azért ment el a sajtótájkoztató helyszínére, hogy módot adjon Deutsch Tamásnak a Fidesz plakátkampánya melletti érvelésre, amelyet ő "ordas nagy hazugságnak" nevezett.

A történteket Deutsch Tamás ironikusan úgy kommentálta: "feltehetőleg újra tagfelvételi kérelmet szeretett volna benyújtani, sajnálom, hogy nem találkoztam vele".

Ezzel arra utalt, hogy Ujhelyi István annak idején beadta a tagfelvételi kérelmét a Fideszbe Szegeden, ám azt akkor érdemben nem bírálták el.

Hétvégén nem lehet benyújtani fideszes tagfelvételi kérelmet, és munkaidőben is csak a helyi szervezeteink irodájában, tehát feleslegesen jött a Lendvay utcába

- ironizált a fideszes politikus.

A történtek után Ujhelyi István közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben ismerteti: nem engedték be a nyilvánosan meghirdetett eseményre, ezért a Lendvay utcai pártszékház előtt tájékoztatta a sajtó képviselőit.

Az MSZP EP-képviselője közleményében azt írja: a kormánypárt propaganda-kampánya nemcsak az ellenzéki pártokkal, de az Európai Bizottsággal kapcsolatban is "ordas nagy hazugságokat" terjeszt.

Ezért Ujhelyi István át kívánta adni a Fidesz politikusának azt a dokumentumot, amelyben az Európai Bizottság tételesen és világosan megcáfolja a kormánypártok állításait, valamint az MSZP "Haza. Szeretet. Európa" címet viselő európai programjának egy példányát.

Ez tartalmazza a szocialisták európai vízióját és vállalásait, amelyek ugyancsak gyökeresen ellentétesek a Fidesz ezzel kapcsolatos hazugságaival – írta.

Ujhelyi István közleményében "végtelenül szánalmasnak" nevezte, hogy a Fidesz csak zárt ajtók mögött mer tájékoztatókat tartani, és retteg a valódi, nyilvános vitától.

Deutsch Tamás sajtótájékoztatóján egyebek között arról beszélt, hogy Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon sok köze van Soros Györgyhöz.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kishonda
Deutschot politikusnak nevezni ordas nagy marhaság.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Eriksson: Ha , vén és feledékeny hülyének adod ki magad,szerinted az segít?
cikicakk55
Természetesen tisztában vagyok vele,hogy hibátlan ember nincs. Ám egy politikusnak tudnia kellene a legalapvetőbb szabályokat.Ezek közé tartozik,hogy nem úgy áll kamera elé,mint egy másnapos hajléktalan. Még is csak egy országot képvisel.Az,hogy civil emberek hogy viselkednek és öltöznek,az magánügy,ám egy országot képviselő politikustól már szégyen. Így is épp eléggé rossz hírünk van Európában. A Miniszterelnökünk nem normális,az EU képviselőnk úgy néz ki mint egy hajléktalan alkesz, a többi politikusunk is korrupt,tolvaj, és népnyúzó. Szégyen amit ezzel az országgal művelnek.
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? Dolgozna, de nem tud, mert a friss üzenet lista max 4, de systemeroor kimaxolja, ha megmozdul és így nem megy a propaganda trigger? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: ez az hülye gyerek, kösz? Mi van systemerror lett, nem megy a meló? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.