Feleslegesen jött a Lendvay utcába Ujhelyi István – mondta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő, miután a Fidesz-székházban vasárnap tartott sajtótájékoztatójára nem engedték be a szocialista EP-képviselőt.

Ujhelyi István megfogalmazása szerint azért ment el a sajtótájkoztató helyszínére, hogy módot adjon Deutsch Tamásnak a Fidesz plakátkampánya melletti érvelésre, amelyet ő "ordas nagy hazugságnak" nevezett.

A történteket Deutsch Tamás ironikusan úgy kommentálta: "feltehetőleg újra tagfelvételi kérelmet szeretett volna benyújtani, sajnálom, hogy nem találkoztam vele".

Ezzel arra utalt, hogy Ujhelyi István annak idején beadta a tagfelvételi kérelmét a Fideszbe Szegeden, ám azt akkor érdemben nem bírálták el.

Hétvégén nem lehet benyújtani fideszes tagfelvételi kérelmet, és munkaidőben is csak a helyi szervezeteink irodájában, tehát feleslegesen jött a Lendvay utcába

- ironizált a fideszes politikus.

A történtek után Ujhelyi István közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben ismerteti: nem engedték be a nyilvánosan meghirdetett eseményre, ezért a Lendvay utcai pártszékház előtt tájékoztatta a sajtó képviselőit.

Az MSZP EP-képviselője közleményében azt írja: a kormánypárt propaganda-kampánya nemcsak az ellenzéki pártokkal, de az Európai Bizottsággal kapcsolatban is "ordas nagy hazugságokat" terjeszt.

Ezért Ujhelyi István át kívánta adni a Fidesz politikusának azt a dokumentumot, amelyben az Európai Bizottság tételesen és világosan megcáfolja a kormánypártok állításait, valamint az MSZP "Haza. Szeretet. Európa" címet viselő európai programjának egy példányát.

Ez tartalmazza a szocialisták európai vízióját és vállalásait, amelyek ugyancsak gyökeresen ellentétesek a Fidesz ezzel kapcsolatos hazugságaival – írta.

Ujhelyi István közleményében "végtelenül szánalmasnak" nevezte, hogy a Fidesz csak zárt ajtók mögött mer tájékoztatókat tartani, és retteg a valódi, nyilvános vitától.

Deutsch Tamás sajtótájékoztatóján egyebek között arról beszélt, hogy Brüsszel bevándorláspárti terveinek nagyon sok köze van Soros Györgyhöz.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kishonda
Deutschot politikusnak nevezni ordas nagy marhaság.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csipetke
Kíváncsi lennék rá,hogy tompi magától ilyen retardált,vagy valami tanfolyásra küldte a pártja?Amellett,hogy nyilvánvalóan kokszos.Csak rá kell nézni a szétcsúszott fejére.
kishonda
Deutschot politikusnak nevezni ordas nagy marhaság.
Borsodi
@csipetke: Úgy néz ki mint egy hajléktalan,itt Borsodban jól betudna illeszkedni.Ezek képviselnek minket,szégyen gyalázat.Mára ott tartunk a legalja van a fideszben,a legalja szavazókkal.
www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4
csipetke
@Borsodi: 19:22 Úgy van,ahogy mondod.A fidesz mindennek a legalja.A politikája,a tagjai,és úgy zusammen,az egész banda.
Nessy
A fidesz a kormány égisze alatt milliárdokért "tájékoztatja" az embereket óriás plakátokon! Azokkal nem lehet vitába bocsátkozni!
Tompika meg látogassa meg az anyukáját! Azt fejtegette, hogy a magyarok szeretnek heti 40 órát, sőt többet is dolgozni. És igazán nem érti, mi a probléma, ha az ebédidő eltörlése helyett vagy reggel kell korábban menni félórával, vagy délután tolódik ki a munkaidő ( túlóra nélkül). Látszik, hogy ennek jó tét léleknek nem kellett bölcsődébe óvodába vinni hozni gyermeket. Vagy kisiskolást az iskolába. Ahova be sem tudja adni korábban, de később sem mehet érte! Tudom, anno mennyit kellett szervezni egy, egy határidős időszakban. Fene tudja, nem "szerettem"!
És egy ilyen valaki képviseli hazánkat az unióban!
Ő az eklatáns példa a fordított evolúcióra. Darwin szerint a majmokból fejlődött ki az ember, mostanság egyik, másik ember fejlődik vissza majommá .
szép új világ
@Borsodi: A Jobbik előállt nem oly rég egy javaslattal, hogy csak annak legyen szavazati joga, aki rendelkezik minimum 8 osztályos végzettséggel. Na lett is nagy sikoltozás a fide$$-ben. A videó alapján érthető is, hiszen elvesztették volna egyből a szavazóik felét.
csipetke
@Nessy: 20:11 Láttam én is az RTL híradóban tompit nyilatkozni.Egy olyan ember,akivel csak eggyel többen vagyunk,és aki soha életében nem dolgozott egy percet se,hacsak a nyakunkon való élősködést nem nevezzük munkának.Amig itthon volt,jópénzért elvakargatta a tökeit a parlamentben,de nem tudok róla,hogy valami hasznot hajtott volna az országnak.Ugyanennyire "hasznos"nekünk az egész parazita banda
Cicamama55
Hát nem felháborító?! Két EP képviselőnk?! :(((( Majd Brüsszelben egyeztetnek..
cikicakk55
Te jó ég! Hogy néz már ki ez az embernek aligha mondható gerinctelen? Évekig dolgoztam pszichiátrián,ahol detoxikáló is volt,de oda különb embereket hoztak be,mint ez a nyomorult. Olyan püffedt az egész arca,el van teljesen torzulva. A hosszú ápolatlan haja miatt meg tényleg úgy néz ki,mint egy hajléktalan. Nem értem,hogy tűrik a Fideszesek,hogy ilyen külsővel képviseljen egy országot. Épp elég ronda lenne rövid hajjal és normális szerelésben, mivel akkor is látszana rajta a drog és az alkohol,de legalább emberszabásúbb lenne.
polar450
Bruhahaha...
Dajcs ápolt nem akarta, hogy az újságírók előtt hazudtolja meg Ujhelyi!
Bezérkóznak, tudják, hogy hazudoznak éjjel-nappal!
Cicamama55
@durbincs: Engem aztán a megjelenésük abszolút nem érdekel, hisz senki nem tökéletes...De! Ők politikusok, s az ország ügyeit itthon, Magyarországon kellene egyeztetni, s erre minden alkalmat meg kellene ragadniuk! Azért lettek -a magyar emberek szavazatai alapján-megválasztva.
Aki Én
Valami olyasmi lehet, hogy ez a fideszes ,,tagfelvételi" dolog eléggé visszaeshetett az utóbbi időben, ami frusztrálhatja őket, ezért beszél erről ez a pöcs.
Nem, nem gondolom, hogy tolonganának a tagfelvételért.
Azellenzéki politikus azért ment oda, mert ,,az embereknek joguk van tudni" mit tervez orbán.
silber13
Tompika ezen " potyográfiája" előkelő helyet érdemelne a Szondi-teszt lapjain!:-))
advocat
Ha sajtó tájékoztató, akkor oda mindenki, vagy Tomika így tud csak "humorizálni". Tulajdonképpen és szerintem csak attól lett ilyen bátor, mert ezt elkerülte. Eddig tart??? Eddig.
Eriksson
@cikicakk55: Nem szeretek senki kinézetén élcelődni, de ami igaz, az igaz. Lehet felhozni Deutschot, vagy bárkit, hogy ilyen, meg olyan, de ez az Újhelyi sem egy tiszta szemű lovag.
cikicakk55
@Eriksson: Engem Újhelyi kinézete annyira nem taglózott le,mint Deutsch Tompikáé. Tudod én sem szoktam megszólni az embereket a ruházatuk miatt,mert akinek annyira telik,az nem tud mit tenni,azt kell felvennie ami van. Ennek a gyökérnek azonban lenne pénze ingre,öltönyre és nyakkendőre.Sőt! Egy politikusnak kötelessége is lenne úgy megjelenni ahogy az elvárják az emberek egy olyan embertől aki egy egész országot képvisel. Úgy őszintén.Amennyiben szembe menne veled este az utcán,nem kapnál frászt tőle? Jó,te férfi vagy,biztos nem ijednél meg,de lehet,hogy a pénztálcád és a telefonod szorosabban fognád. Egyáltalán nem úgy néz ki mint egy egyetemet végzett politikus. Igaz,nekem már alapból gyanús az Ő megszerzett diplomája is. Kb annyira lehet hiteles,mint Golyóstoll Palikáé volt. Állítólag az Ecserin 200.000 ft-ért lehet már elég komoly diplomát is venni.Az érettségi sokkal olcsóbb,de ma már semmire nem megy vele,mert már a takarítónőknél is alap az érettségi. Tompikának ha volt is valamikor valami a fejében,ami az MRI szerint agy volt,az mára már heroin-cannabis- speed + alkohol elegye lehet.
Eriksson
@cikicakk55: Tudod az a baj, hogy embereket minősítgetünk itt, minden háttérismeret nélkül. Fogalmunk nincs, hogy mint magánember kicsoda, micsoda, milyen természetű. Mert ugye az egy dolog, ha valaki hivatalból viselkedik valahogy, s az egy másik, hogy milyen ember, milyen családapa, milyen barát, milyen szomszéd.

Én ezért sem szoktam ránézésre soha életrajzot költeni senkiről, mert lehet, nagyon-nagyon melléfognék. S az nagyon égő.

Ja és lehet, hogy nem csak én, hanem sokan megijednének tőle ha támadóan lépne fel, hiszen az életrajza szerint 1.96 centi magas és meglehetősen testes is.
csak úgy....
@Eriksson: Nagyon megható voltál tegnap! Idézlek:"Én ezért sem szoktam ránézésre soha életrajzot költeni senkiről, mert lehet, nagyon-nagyon melléfognék.Én ezért sem szoktam ránézésre soha életrajzot költeni senkiről, mert lehet, nagyon-nagyon melléfognék."
Nem tudom,hogy mi történhetett veled,remélem nem komoly ,mert eddíg ismeretlenül a Márki Zayról,Hadházyról , még a gimnazista Blankáról is , stb. zajongtál ...
cikicakk55
@Eriksson: Amit én Tompikáról írtam az nem légből kapott,csak unszimpátiából írt vélemény. Eléggé köztudott,hogy Tompika előszeretettel csalta meg a feleségeit.Úgy tudom van is 3 gyermeke 3 anyától. Az is eléggé köztudott,hogy szereti a züllött életmódot,hisz videó van róla,amint zsákkal a fején hozzák ki egy éjszakai bárból,ahol nem csak az italtól volt kótyagos. A másik az,hogy elég csak ránézni.Még ha nem veszem figyelembe az egészségtelenül püffedt ábrázatát,eltekintek attól,hogy kifejezetten a narkósokra és az alkeszokra jellemző a püffedt arc ( a máj reakciója a hosszan tartó és sok alkohol és narkó miatt) akkor is elég undorító,hogy politikus létére nem egy politikusnak megfelelő ruházatban ad interjút. Nézd majd meg,hogy mindegyiken öltöny,nyakkendő van. Ő meg egy kinyúlt fekete garbóban áll a kamera elé. Az sem politikushoz méltó ahogy a haja kinéz. Zsíros,ápolatlan.A hosszú hajnak nem vagyok az ellensége a férfiaknál sem,de azt ápolni kéne és néha fésülködni is.Fodor Gábort is állandóan a haja miatt piszkálták,pedig Ő legalább megfelelően volt felöltözve. Azt már tudjuk milyen apa.Azt nem tudom milyen lehet szomszédnak,mert nekem soha nem volt és nem is lesz annyi pénzem,hogy a szomszédja legyek. Barátnak meg gondolom jó,mert biztos a saját természetéhez passzoló barátokkal veszi körbe magát. Nem életrajzot költöttem rá,hanem köztudott tényt írtam le.Azt hittem ha idősebb lesz megváltozik,de inkább romlott agyilag,nem javult.
Eriksson
@cikicakk55: Tőlem ugyan lehet olyan, amilyen akar. De nemcsak ő, hanem bármelyik is. Nem nekem kell elviselnem az esetleges allűrjeit.
Ha hibát akarunk keresni emberekben, lehet találni bőven fővárosit is, vidékit is, politikust is, civilt is, aki eltér a mi elvárásainktól. Akkor most kivégző osztag elé kell állítani?
Biztos ismerős ez az életrajz:
"Állampolgársága magyar
Házastársa
Rozs Beatrix (1983–1985[forrás?])
Bognár Edina (1985–1995[forrás?])
Dobrev Klára (1995–)
Gyermekei öt gyermek"
És bekerült a köztudatba, hogy száraz a pogácsája, nem osztogat viszkit csak magának, és az alelnöke a lieblingje.
Nos?
Commenter
@cikicakk55: szerintem egyes hajléktalanok igyekeznek ápoltabbnak tűnni mint ez...
csak úgy....
@Eriksson: Ha , vén és feledékeny hülyének adod ki magad,szerinted az segít?
cikicakk55
Természetesen tisztában vagyok vele,hogy hibátlan ember nincs. Ám egy politikusnak tudnia kellene a legalapvetőbb szabályokat.Ezek közé tartozik,hogy nem úgy áll kamera elé,mint egy másnapos hajléktalan. Még is csak egy országot képvisel.Az,hogy civil emberek hogy viselkednek és öltöznek,az magánügy,ám egy országot képviselő politikustól már szégyen. Így is épp eléggé rossz hírünk van Európában. A Miniszterelnökünk nem normális,az EU képviselőnk úgy néz ki mint egy hajléktalan alkesz, a többi politikusunk is korrupt,tolvaj, és népnyúzó. Szégyen amit ezzel az országgal művelnek.
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? Dolgozna, de nem tud, mert a friss üzenet lista max 4, de systemeroor kimaxolja, ha megmozdul és így nem megy a propaganda trigger? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?
SystemError
@durbincs: ez az hülye gyerek, kösz? Mi van systemerror lett, nem megy a meló? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.