A május 26-i EP-választás után a Fidesz frakciója lehet a harmadik legnagyobb az Európai Néppártban – mondta Farkas Örs politikai elemző az M1 aktuális csatornán vasárnap este.

A Fidesz próbálja az eredeti, kereszténydemokrata irányba visszaterelni a néppártot

- fűzte hozzá.

A német-magyar kapcsolatokról szólva a szakember kifejtette: elsősorban a bevándorlás politikában alakult ki nézetkülönbség, ugyanakkor a német-magyar gazdasági kapcsolatokban nincs irányváltás, ömlik Magyarországra a német tőke, az itteni német vállalatok nagyon jó évet zártak tavaly.

A politikai nyilatkozatokban megmutatkozó ellentét nem jelenti az évtizedes német-magyar kapcsolatok meglazulását, inkább az EP-választás kampányának tudható be – jelezte Farkas Örs.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szakértő??? aki ilyeneket mond "A Fidesz próbálja az eredeti, kereszténydemokrata irányba visszaterelni a néppártot"??? Ez csak egy ócska pártkatona! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
szakértő??? aki ilyeneket mond "A Fidesz próbálja az eredeti, kereszténydemokrata irányba visszaterelni a néppártot"??? Ez csak egy ócska pártkatona! =))
troppauerhumer
Lyézus...hehee...Farkas Örs ,de szép turulbanszületett pogány neve van ennek az Orbán által a mi adófizetők pénzén kitartott álkeresztény haszonlesőnek...basszus a FideSS hazafisága és a FideSDkullancs kádéenpé kereszténysége olyan mint az utcalányok szüzessége,csak a mani a fontos,a becsület el van b@szva...
papa.49
A SZAGÉRTŐ igen a magyaroknak jutó 22 szavazatból lesz a harmadik de csak hátulról, de szerintem meg ,,függetlenek,, lesznek mert átmennek repcsibe és repülnek, a néppártnak elege van már, hogy KÍGYÓT MELENGETNEK !!!
A fütytyisznek jutó szavazatok kb. 14-16 lesz na innen szép VESZÍTENI !!!
A mosónő megint hónapokig sötét nagy keretes napszemcsibe fog járni, akkor is ha nem süt a nap !!!
relatív
Hülyék gyülekezete, és szakértőnek nevezik magukat... még jó, hogy nem ' Napóleonnak ', mint az szokás ilyen körökben...
solidedge
Tessék mondani ez most egy vicc? A Néppárt létszáma 214 fő és a 13 fős Fideszes bagázs fogja terelgetni őket?
papa.49
@solidedge: A 201 fő fogja KITERELNI EZEKET A HODÁLYBÓL !!!
arcmás
Farkas Örs?
Szegény gyerek... mármint, amíg még gyerek volt.

Farkas Örs?
Ez nagyon magyar.

Az országhatárra mindenhová ki lehet tenni már: Bolondok háza...
Egész Magyarország egy bolondok háza. (ne vigyorogjál Gyurcsány a vigyorgóban, mert te is bolond vagy. Nem kicsit. Nagyon.)
Tényleg nincs ebben az országban senki, aki...
Nem, nincs !!!
arcmás
Ez az egész kurva ország egy bolondok háza !!!
juttka
@papa.49: Reméljük, hogy igazad lesz, és jön a röptetés. Csak az még a választások előtt legyen, mert ezek képesek megint vmi újabb választási csalást kiötölni.
justhpeter
@solidedge: A Néppárt sok pártból jön össze. Statisztikailag meglehet, hogy az Orbán-konda lesz a harmadik legnagyobb, de attól még vele szemben ott lehet az a mindent eldöntő kétszáz normális a Néppártban. Két dologban bízom. Nem lesz 13 képviselője Orbánnak és eljelentéktelenedik. Ezt követően kiteszik a Néppártból mint macskát szarni. Itt az ideje.
justhpeter
A "szakértőről" csak annyit, hogy amennyiben a seggnyalás is szakértelemnek minősíthető, ő ebben biztosan speciálís szakértelemmel bír.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.