Magyarország nem bokszzsák, a kormánynak joga van tájékoztatni az embereket, az EB elnöke nem bírálhatatlan - mindez akkor ment le az Echo TV-ben, miután a kormány látványosan visszakozott a plakátkampányával.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az embereknek joguk van tudni, hogy mi lett a manyup 3000 milliárddal, a Quaestor milliárdokkal, a kolontári milliárdos adakozással, az Elios üggyel, az ezer milliárdos eu-s pénzekkel, Mészárorbános Lőrincviktor milliárdjaival, a termőföldekkel és támogatásaikkal... és a többi sok ezer fideszes mutyival.
Azért nem árt tudni, hogy IQ 30 felett, vagyis a nagy többség tudja, hogy ez a nagy migránsozás és Brüsszelezés ezek elfedésére szolgál.
Nessy
Most majd újabb milliárdokért képet cserélnek, Timmermannt teszik Juncker helyére. A gagyi, kivitelezés, az ostoba szöveg marad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.