Az inárcsi gyilkosságot tárgyaló bíró azt mondta, amit a felvételeken látott, inkább hasonlít egy disznóöléshez, mint egy hirtelen felindulásból elkövetett emberöléshez.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akkor most kis segítséggel fel is akaszthatja magát ...
Ilyen szemét módon hazudni !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Akkor most kis segítséggel fel is akaszthatja magát ...
Ilyen szemét módon hazudni !!!
Commenter
@papa.49: tudatosan cselekedett, nem volt itt semmilyen hirtelen felindulás. Ha nem gyilkolni akart, akkor miért nem a hivatal előtt vagy a háza előtt szúrta magába a kést, mert ez az amire hivatkozik, hogy magával akart végezni? Ráadásul azzal az emberrel végzett kegyetlen módon aki erőn felül próbált segíteni rajta.
A bíró szavaira sincsenek szavak, muszáj volt a "disznóölés" szót használni? Még akkor is ha a brutalitást akarta kifejezni, nem talált rá más kifejezést?
papa.49
@Commenter: A diploma nem biztosítja a szókincset, azt csak a sok olvasással lehet megszerezni.
Régen ezt úgy mondták, aki a szakmáját tudta, viszont nem volt szókincse ,,szakbarbár,, !!!
Commenter
@papa.49: ezek után kíváncsi leszek az ítéletre. Megérdemelné a TÉSZ-t. Aljas indokból előre megfontolt szándékból ölt. Hivatalba, bankba nem járunk felfegyverkezve, ha csak nem a fenyegetés vagy még annál is rosszabb a szándék.
papa.49
@Commenter: Az attól függ van-e narancsos párttagkönyve, és hol melyik bíró tárgyalja az ügyet ...
Commenter
@papa.49: hát..meg hogy a bíró is mennyire független (még). Itt utoljára talán a Szita Bence gyilkosai kaptak TÉSZ-t és az volt hasonlóan brutális, előre kitervelt gyilkosság.Kérdés az is, hogy az inárcsi gyilkosnál figyelembe veszik-e enyhítő körülményként a családi helyzetét és azt, hogy ki akarták lakoltatni...
papa.49
@Commenter: Figyelj azért mert valakit kilakoltatnak NEM KÉNE EMBERT ÖLNI, főleg nem azt akitől a segítséget várhatná !!!
arcmás
Sokan félreértik a síró bűnözőket.
Ők nem az áldozatukat sajnálják, vagy hogy mit tettek, hanem saját magukat sajnálják, hogy felelni kell a tettükért!
Commenter
@papa.49: pont ezt írtam de valószínűleg pont ez az egyetlen enyhítő körülmény amit a védelem felhozhat. Ezenkívül rendőr volt ki volt képezve arra is, hogy öljön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.