"Tíz körömmel védik az Orbán-rendszert" – állítja Gyurcsány pártja.

Hiába szólta el magát Szijjártó, az NVB szerint nincs kampányidőszak, maradhatnak a plakátok

A DK szerint teljesen nyilvánvaló, hogy a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) is a "pártállam" része – reagált az ellenzéki párt ügyvezető alelnöke hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében arra, hogy az NVB érdemi vizsgálat nélkül elutasította a DK-nak az Európai Bizottság elnökét is ábrázoló kormányzati hirdetések miatt benyújtott kifogását.

Molnár Csaba azt írta:

Szijjártó Péter "a BBC-nek adott interjújában bevallotta", hogy a kormány az új, junckeres plakátokkal választási kampányt folytat.

Ennek nyomán a DK a Nemzeti Választási Bizottsághoz fordult.

Az NVB viszont hétfőn elutasította a beadványukat, mondván, "nincs kampányidőszak". Az ellenzéki politikus szerint viszont ha a kormányzati hirdetés "választási kampány – ahogy Szijjártó mondta" -,

akkor ez a választási törvény megsértése, ha azonban nem az, mert nincs kampányidőszak, akkor – mint fogalmazott – "milliárdos nagyságrendű tiltott pártfinanszírozás a Fidesznek".

Ehhez képest az Állami Számvevőszék és az NVB is "egymásnak ellentmondva, tíz körömmel védik az Orbán-rendszert" – írta Molnár Csaba.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nincs jelentősége mit hablatyol a tarajos.Akkor van kampány, amikor Orbán azt mondja, hogy kampány van és az NVB utána büfizi.
advocat
Legalább a hazugságaikat! De az sem megy.
advocat
És az uniós szavazást nem írta még ki Bajszosunk?
justhpeter
Nincs jelentősége mit hablatyol a tarajos.Akkor van kampány, amikor Orbán azt mondja, hogy kampány van és az NVB utána büfizi.
tudode
Olyan mindegy, hogy BEVONJÁK ezeket a mocskos, a II. vh előttre hajazó néphülyítő plakátokat, minden háztartás OTTHONÁT is beszennyezték azzal, aminek már a borítékja is HELYESÍRÁSI HIBÁS, a tartalmáról nem is szólva!
.
Mióta főnév Magyarországnak a litye kormánya, NAGY BETŰVEL írva, csak azért!
.
Bocsánatot kérve azoktól a GYERMEKEKTŐL, akiknek egy tányér meleg étel LANDOLT kukácsKÁba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.