A kormányközeli Nézőpont Intézet elemzője szerint most sem sikeresek és a későbbiekben sem lesznek azok az ellenzék parlamenten kívüli akciói.

A Nézőpont megállapította: sikertelenek az ellenzék parlamenten kívüli akciói

Tóth Erik hétfőn az M1 aktuális csatornán hétfőn azt mondta, a legtöbb ellenzéki párt támogatottsága csökkent, ami azt mutatja, hogy a társadalom egyértelműen elutasítja őket.

Az ellenzéknek a fontos társadalmi kérdésekben támogatható álláspontot, alternatívát kellene a választópolgároknak nyújtania, de tavaly december óta egyetlen dimenzióban sem képesek még a saját maguk által korábban felállított mércét sem teljesíteni – jelentette ki.

Az ellenzék szerinte azt bizonyítja, hogy nem képes a parlament munkájába érdemben bekapcsolódni, mert a legtöbb politikai kérdésben nem képes összhangot, értelmezhető politikai üzeneteket megfogalmazni.

Kitért arra is, ha az EP-választásokon mindegyik párt külön listát állít, és kiderül, hogy a baloldali pártok, valamint a Jobbik támogatottsága azonos szinten áll, akkor az ellenzéki pártok közötti verseny az önkormányzati választásokig is elhúzódhat.

(MTI)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fiúk ez itt nem a propaganda helye, ezt benéztétek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Nézőpont és a Századvég kormányzati megrendelésekből élnek. (De milyen jól!) Mernének ezek után olyan eredményt közzé tenni, ami ne, a kormány propagandát igazolja?
Hogy az egy bites hívők is megértsék: Mernél a munkahelyeden mást vagy másként csinálni, mint ahogy azt megkövetelek? Nem, mert vagy kirúgnak vagy nem fizetik ki.
Ilyen egyszerű az egész.
Aki Én
@Pegero: Te tényleg azt hiszed, hogy itt sikeres a butaságod?
Seggnyaló propagandistaként a te véleményed jelentéktelen.
Buta vagy, ezért vagy fideszes :)
adrenalink
@solidedge: tegnap 23:26-ra Sokra mégy vele, ha a szavazatok 5-6 kis pártocska között szétoszlanak, és biztos lesznek olyanok is, amik még az 5%-os küszöbben is felbuknak...
Eladott Ország
Már indulni sem szükséges senkinek, úgyis a fidesz győz. Mondta a Nézőpont, mert látta ő a szemével. Az külön cuki, hogy a függetlenpártatlanjobboldalikonzervatívkeresztény de leginkább fideszes intézet konkrétan tudja, hogy az összes párt témája a migráció lesz. Az egyik lehetőség: csak a Fidesz indul a választáson ezért tudható előre a kampánytéma. A másik opció: a Fidesz megmondta az induló pártoknak, mi lehet a kampánytéma. Vagy ha nem, hát majd leáll a szerver.Több most nem jut eszembe. Minek ide jövőbelátó? Pénzlopás az. Vissza kell nézni a múltba, annak tükörképét kivetíteni és az lesz a jövő: jobbágyság, töröktől, némettől, tatártól, migáncstól megvédő arisztokrácia, elmebaj, király nélküli királyság, királyos királyság, (Fél)Ázsia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.