Ne nézzék politikailag vaknak a magyar kormányt – követelte a nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár. „Talán fogalmazhatok úgy, hogy tapasztalataink alapján kicsit előrébb látunk, mint a nyugat-európai politikusok” – nyilatkozta Kovács Zoltán nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár a Hír TV-ben, ahol a néppárti kritikákról kérdezték.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zotyóka nem vak, hanem bátor

legalább is ezt akarja legalább magával elhitetni

Ez a szerencsétlen zakkant, mint a butyuta suttyó autós a pályán, magát győzködi, hogy mindenki hülye csak ő lát jól.
A nemzetközi kapcsolataink építés jegyében – hisz ez a titulusa, hogy ő ebben az illetékes – eresztette el magát és lényegében még mélyebbre süllyedve Őfenesége idiótázására tudott rátenni egy lapáttal. Kifejtette – amgát egyre jobban belehergelve-, hogy:
„tapasztalataink alapján kicsit előrébb látunk, mint a nyugat-európai politikusok”,
„A vehemens reakcióknak azért sincs helyük, mert a tájékoztatási kampány a magyar embereknek szól, a magyar emberek érdeke irányítja”,
„Tessenek vitatkozni, ha nem értenek egyet velünk. Mi készek vagyunk, hogy a józan ész és a tények alapján lefolytassunk egy vitát. ”,
na és
„Ne nézzék politikailag vaknak se a magyar kormányt, se a magyar embereket”!
justhpeter
@RonaGyuri: Ehhez több kell mint bátorság.Komoly egyidejű együttállások szükségesek, mint a vakság, ostobaság, az önismeret hiánya, pofátlanság, stb. Szerencsétlen Kovácsot a mérhetetlen szervilizmusa olyan mezőre vezethette, ahonnan a normális világba később sem lesz módja visszatérni. Ezzel sajnos nincs egyedül. Elképzelni sem tudom, hogy ez a seggnyaló horda mit fog kezdeni magával O1G bukása után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.