Az Európai Néppárt EP-frakcióvezetője és EP-választási csúcsjelöltje, Manfred Weber a Bild című német lapnak nyilatkozott a Fidesz EPP-tagsága megőrzésének feltételeiről. Kemény feltételeket szabott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@keresztapa: te kevered az Orbán seggét a nemzettel! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
reménytelen, ő nem ért a jó-szóból, sőt lehet már semmiből sem! =))
advocat
És a néppárt hozzállásához csak Lővy Árpád örökszép szavát idézném. Mit is ér ez? Lófaszt.
papa.49
Tartsák be amit ígértek és zárják ki a csutigecit, meg a köcsög pártját !!!
keresztapa
@RonaGyuri: senkitől nem fogom elvitatni, hogy nemzeti érzelmű. De azt igenis kimondom, hogy aki ebben a kérdésben az EU mellett áll a kormánnyal szemben, az nem a nemzet malmára hajtja a vizet, hanem csak a fideszt gyűlöli és éppen kárörvend. A kettő nagyon nem ugyanaz!
RonaGyuri
@keresztapa: te kevered az Orbán seggét a nemzettel! =))
keresztapa
. @RonaGyuri: Ha te a nemzetet seggnek nevezed, akkor orvosi eset vagy,
kereső
@keresztapa: mióta egyenlő a nemzet orbánnal,és a fidesszel?
CsipkeRózsa
Szerintem az az orvosi eset, aki Orbánt hiszi a nemzetnek.
kereső
@CsipkeRózsa: kérdezze orvosát,gyószerészét...
Commenter
@kereső: mindenesetre orbán egyenlőnek hiszi magát a nemzettel (vö: "mi magyarok") immár 9. éve... hogy mer mindenki nevében így beszélni?
kereső
@Commenter: Nem addig az. Ki mondta 2002-ben? " A Haza nem lehet ellenzékben?"- ott kellett volna elzavarni örökre.
Köb Jani
Meg mielőtt jön a szöveg, hogy FIDESZ-nyik vagyok, én Szálasi rajongó maradok, azonban a mai politikai porondon sajnos már csak a FIDESZ maradt, aki nem állt be a liberált agyú Internacionalisták kórusába. a jobbik sajnálatos módon lehúzta magát a DK klotyóján.
Commenter
@kereső: már előbb el kellett volna zavarni. Meg se kellett volna választani. Nagy Imre újratemetéséről kellett volna elzavarni, ahogy felrúgta a TIB-bel kötött megállapodást, veszélyesen és totálisan öncélúan.
RonaGyuri
@keresztapa: szövegértési nehézségeiden nem tudok segíteni! Te vagy aki a nemzete összekeveri Orbán seggével! =)) S még büszke is vagy rá!
kereső
@Commenter: Mi lett belőle? Vagy mindig is ilyen volt valójában- és csak egy nagy hazugsághalmaz az eddigi egész élete?Milyen ember ez?
Lepényleső
Van rá egy ásatlan kutam,hogy ezen feltételekből semmit sem teljesít majdan. Ugyanis
a világ nem látott még hasonlót sem,aki maradt a helyén,ha a bánnak feltételt szabott,
azt követően.
keresztapa
@Commenter: Csak azóta amióta választásokat nyeri,és a magyar nemzet érdekeit tartja elsődlegesnek, és nem a selejt ellenzéki pártérdekeket. @CsipkeRózsa: már nem is lehetsz orvosi eset, betegséged gyógyíthatatlan.
Commenter
@kereső: szerintem mindig is ez volt, a sunyi nézése, a hadarása,a pálfordulásai, mások hátba támadása... Ranschburg Jenő azt mondta róla az a "híres" beszéde után: amit kicsit később Václav Hável is: "Isten óvja Magyarországot, ha ez a fiatalember egyszer miniszterelnök lesz".
kereső
@Commenter: és Havel hozzátette "és Európát"! - és most itt van-e /az orosz bankkal Magyarország előretolt helyőrsége lesz Moszkvának, ha még ezt se veszik komolyan- akkor tényleg 1938 München!
Commenter
@kereső: ezt egyre többen vélik sajnos így.
kereső
@Commenter: A németeknek nem ártana egy kis emlékeztető.Gyurcsány nagyon jól mutatott rá- (és ezzel, meg a Merkel levélellel el ment a falig).
Már két helyre beraktam ma, de nem árt ismételni-és emlékezni:
www.youtube.com/watch?v=YKtUIMsJ-NE
Commenter
@kereső: Szabadság, egyenlőség, testvériség...hol van az már?
menekült
@Lepényleső: Számomra is elképzelhetetlen, hogy 0rbán a háromból mindet, de akár csak egyet is teljesítsen. Akkor viszont Weber ne csináljon se@@et a szájából és zárják ki a Fideszt. Akár kilépnek a belgák, akár nem.

A kizárással persze a néppárt is és a Fidesz is veszít. De ha egyszer már tele van a pócihője a néppártiaknak 0rbánékkal, akkor tessék kizárni! Aztán hogy ezután mi jön, abba persze belegondolni se merek. Erről a gonosz törpéről mindent el tudok képzelni, ami mocskos, nemtelen, bosszúszomjas. Hogy elégtételt akar majd venni, az tuti. Persze ha kizárják a néppártból, attól még az únióban bentmarad, de azt nem tudom, ez mire elég a Fidesznek és 0rbánnak.
papa.49
@kereső: a 19.50 re Sajnos teljesen igazad van !!!
Ezt hajtom már vagy 5 éve fel kellene ébredniük a brüsszeli vezetőknek, hogy a ,,lőporos hordó gyújtózsinórjával,, játszanak !!!
Commenter
@papa.49: Mindig azt mondtad: ha Németország lennénk a csuti miatt már lángban állna az ország." 20006-ban már majdnem lángban állt.
Commenter
@kereső: van ebben a gyönyörű dalban személyes tragédia is: az előadók lányát Yleana Carrisit 25 éve rabolták el, és azóta van eltűntnek nyilvánítva... :(
menekült
@Commenter: 20006-ban? De hát addig még van 17 987 év!!
Commenter
@menekült: ja ennyit számít egy elütés...2006-ban akart lenni!
menekült
@Commenter: Ugyehogyugye? :) Mikor tanították az általánosban, hogy a nulla csak a szám előtt nem ér semmit? :)
Commenter
@menekült: nagyon vicces... soha a világon senki nem írt még el semmit ugye?
menekült
@Commenter: Dehogynem! Én is szoktam. De olyan vicces, hogy hadd kuncogjak már egy kicsit rajta. :)
kokopelli
@papa.49: (22:22) a néppárti blokknak kell őt elintézni! A "brüsszeli vezetők" az nagyon úgy hangzik.,mint a máshol nem értett "magyar emberek"! (Lefordítva még elbaxottabul cseng!)
Commenter
@menekült: Legyen vidám a napod. Te is szoktál olyanokat írni/beküldeni hogy 0rbán nyakán szorul a hurok, , majdnem ugyanaz az elírás, és mégsem...
Amúgy 20006 vagy 2ooo6 azt már úgysem éri meg sem orbán sem, senki itt a fórumon, tehát mindegy is.
CsipkeRózsa
@Commenter: 11:10

Már akkor is látszott, hogy erősen színészkedik, mindenki bedőlt neki, ott még nem derült ki, milyen is az igazi Orbán.
Commenter
@CsipkeRózsa: akkor az ország legnagyobb része úgy gondolta Oscar díjat érdemelt volna a más által megírt, de sajátjaként elmondott beszédért. Ma már látható hogy csak, és bocsánat a kifejezésért "ugródeszka" volt neki a mártírok újratemetése az országos ismertséghez.Ma már nem kellenek sem ők, sem a politikai szellemi örökségük ld. a Nagy Imre szobor eltávolítását. Nem biztos hogy a mai az igazi orbán van még hová "fejlődnie": fog ő még a szélsőjobbal egy frakcióban ülni ha kizárják a Néppártból.
papa.49
@Commenter: Nem az ország a világ, hiszen ha nem egy 9 milliós ország, ipari hatalom nélküli vezetője lenne már régen követné a ,,piktor,, elődjét !!!
Így viszont most megint behúzta a csőbe a brüsszeli nagyokat, mert ha belegondolsz milyen kilátások vannak, hát sok jó az biztos nincs !!!
Ha kirúgják a néppártból akkor van esélye az uniónak a talpon maradásra, ha nem akkor szét fog zülleni az egész, mert elég sokan ott fogják hagyni az uniót a csutigeci miatt !!!
papa.49
@kokopelli: Végül is tökmindegy kirúgja ki a lényeg az lenne, hogy ne legyen a brancson belül !!!
papa.49
@tulipan: Ez is egy fals hír lehet ...
Commenter
@papa.49: "piktor" elődje...már nem sok választja el ha át kell ülnie a Marine Le Pen vagy a Salvini féle frakcióba. A Néppárt sem mondhatja örökké hogy "majd, majd" mert saját magából csinál komplett hiteltelent és ez rövid távon sem volt jó nekik, hosszú távon meg még kevésbé az. A szélsőjobb lesz a csuti mentőcsónakja, aztán remélhetőleg velük együtt süllyed el.
papa.49
@Commenter: Úgy legyen !!!
Most leírom ha odakerül a szélsőjjobbos frakcióba, 2 éven belül az is felbomlik )))))))))))
Commenter
@papa.49: "2 éven belül az is felbomlik" a lottón legyen így ötösöd. Egyék meg egymást...ha ott szétkapják egymást itthon is meg fog rendülni a hatalma. Már azzal is, hogy oda átülnek. Az is érdekes lesz mit hoz március 15-e lehet hogy már az "ünnepi" beszéde kapcsán kivágja a Néppárt ha megint elkezd fenyegetőzni. Olvasom hogy a RMDSZ pont a kizárásuk ellen fog szavazni nem hiába dőlnek oda a milliárdok...
Eladott Ország
@Köb Jani: március 5, 19:36; A fidesszel az ország húzta le a jövőjét a klotyón. Sikerpropaganda és háborús pszichózis. Ez a két csodafegyver. Az összes, egyébként uniós forrásból finanszírozott (és persze bőven túlárazott, a saját oligarcháknak leosztott) beruházást a kormány, de még inkább a fidesz saját sikereként kommunikálja, közben megy a háttérben a szabadrablás.
keresztapa
@Eladott Ország: Nálad alapvető probléma az, hogy nem rendelkezel valóság információkkal, feltételezések és fals, híresztelésekre hagyatkozva fejted ki mondandódat ami köszönő viszonyba sincs a történésekkel, ami igazán történik, az hogyan is történt a valóságban? Kik azok akik azt szeretnék, hogy úgy történjenek az események , történések ahogyan ők elfogultságukban szeretnék. Saját megtapasztalásod is az amit leírsz, vagy csak szeretnéd ha egy igaz, tévedhetetlen párt ideológiától mentes, vélemény nyilvánítónak ismerjenek el. Az oligarcháknak leosztott beruházások mind megépültek, elkészültek ez a jelenben így van. de nem mindég volt így 2002- től 2010 ig. Gondolkozni kell... nem vagdalkozni, a fals,.. igaztalanságok károsan hatnak, az igaz, valóságtartalmú történésekre.
ellenséges megnyilvánulásokkal, csak a káosz teremthető meg, ami senkinek sem lehet jó, még azoknak sem, akik igyekeznek előidézni.
Eladott Ország
@keresztapa: Akkor azért kellett kinyírni médiát, az összes megyei napilapot, telibeszarni a demokráciát, hogy hiteles információt kapjunk a bűnöző politikai prostituált bandától! Bazdmeg Európa koldusházát csinálta ez a kurva banda az országból. Hazánk a második legszegényebb ország az EU-ban, holott a csatlakozásnál Csehország mögött álltunk. Erre vagytok büszkék, hogy rohadjatok meg a börtönben szarház rohadékok! Az a hitelesség , hogy permanensen, hazudtok, loptok, és kifosszátok az országot. Ezt büntetlenül nem ússzátok meg! Húzzál a kurva anyádba, te ganajláda!
simmering73
Na, felébredt téli álmából a keresztfater is. Kár volt. Még egy illiberális hülyével több a fórumon.
kereső
A fideszt nem fogják kizárni.A CDU-CSU köp az európai értékekre,és inkább behunyják mindkét szemüket- csak az a fontos,hogy továbbra is ők adják az Európai unió vezetőjét./EB elnöke/ Az nem számit,hogy mindezt úgy abszolválják, hogy az únió első fasiszta államának, állampárti /fidesz/szavazatival érik el.Weber jön bocsánatot kérni orbántól.
keresztapa
@Eladott Ország: Ha az EU - modellben nincs tanár és, nincs diák, hanem egymás elfogadására épül az EU. akkor a rendszerben mindenkinek joga van a saját kultúrájához és, saját társadalmi berendelkezéséhez, joga van a saját értékeihez. Ha majd a rendszerben nem megváltoztatni akarják egymást a felek, hanem szövetségben tömörülve együtt, a nemzetek a saját nemzeti államértékeiknek,érzületüknek megőrzésével, megtartásával, továbbvitelével egyetértésben történik. Ebben a rendszerben lehet közös Európát, a nemzetek európályát megtartani építeni.
Köb Jani
Ellenzékben van valami zsigeri viszolygás, mindattól ami nemzeti ami magyar, és nem nemzetközi. De mindezen túlmenően, mindazon értékektől is, melyek a normalitást képviselik. Mi elismerünk minden rasszt, értékként... minden kultúrát becsülünk, de mindent és mindenkit, a saját helyén. Tehát valódi pluralizmus talaján állva. Mások viszontszeretnék ezeket az egyetemes emberi kultúra alkotó elemeit elpusztítani, azáltal, hogy összekeveri őket., mint a kocsmában a kimért kevert italt, amit,úgy hívnak,,, rendelve... kérek egy féldeci kevertet.
Eladott Ország
@keresztapa: tegnap, 19:20; Az EU azokat a nemzetállamokat bírálja, akik nem tartják be az EU alapértékeit, többek között a demokráciát, akik leépítik a jogállamot, min hazánkban és ha ezt szóvá teszik, azt nem a nemzetek elleni támadásként kell értelmezni, nem az indentitásunk feladását jelenti. Egyébként hazánkban már nincs plurális demokrácia, egypártrendszer, hibrid diktatúra, oligarchikus kleptokrácia van.Többpártrendszer diktatúrában nem létezik! Marad a balkáni, nagypályás maffiózók uralma, az erőskezű zsarnok, akinek az a dolga, hogy mutassa az irányt a saját hermeneutikusan lezárt, különbejáratú szabadságára és jogaira is ívesen szaró alattvalók tömegének. Akik beveszik, hogy nekik az a dolguk, hogy egyetértsenek a vezérrel, húzzák az igát, fizessék az adót és ne kérdezzenek, ne gondolkodjanak, mert van aki gondolkodjon helyettük. A fidesznek mint pártnak/bűnszervezetnek, nincs helye a demokratikus európai államok sorában.
keresztapa
@Eladott Ország: Értelem, érzelem, képzelet összekeverésével nem tudhatsz érdemi normalitást felismerni. Kár pedig többre vagy érdemleges.
Eladott Ország
@keresztapa: Kár az, hogy te meg pénzért szolgálod, ezt a bűnöző és politikai prostituált bandát! Növesszél gerincet, hidd el jobban jársz vele, vagy ha nem pénzért szolgálod ez a csürhét, akkor képezd magad, nézz utána a dolgoknak, ne csak a kormányfelszopó médiára hallgass! Hajrá!
keresztapa
Utána néztem a dolgoknak, mivel nem szolgalelkületű vagyok, van önálló véleményem, amit ki is tudok nyilvánítani. Van olyan okos ember nem magyar, mert te a magyartól valami zsigeri viszolygással vagy, mindattól ami magyar. Ezzel a véleménnyel lehet hasonulnom... “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy a csürhe ellenzéki elvtársak személyes boldogulása így kívánja.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.