Pár napja elérhető az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának jegyzőkönyve a Magyar Honvédség parancsnokának jelölt személy, vagyis Korom Ferenc parancsnokjelölt, kinevezés előtti meghallgatásáról. A jegyzőkönyv rengeteg érdekes információt tartalmaz a Magyar Honvédség tervezett fejlesztésével összefüggésben, ezért apróbb módosításokkal összegyűjtöttem a legérdekesebbnek tűnő nyilakozatokat. Korom Ferenc meghallgatása során elmondta, hogy további 1 darab Airbus A319 és 3 darab közepes, többcélú katonai szállítógép beszerzésének előkészítésével megkezdődött a szállítórepülő képesség helyreállításának második fázisa. A légvédelmi képesség fejlesztése érdekében elindult a földi telepítésű légvédelmirakéta-képesség, a légvédelmirakéta-ezred műveleti központ és a légtérellenőrző és légvédelmi rendszer azonosítási képességének fejlesztése is. Elmondta továbbá azt is, hogy mindezek mellett megkezdődött az önjáró tüzér-, a tábori és páncéltörő tüzér-, a vállról indítható,...

Forrás: jogalappal.hu
Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@kereső: @Clavigo: és még nagyobb az összelopott vagyon! =))
Sámannus
Egyébként lehet kettő tanker, akkor tényleg katonai célra kell.
papa.49
Kell a csókosok kimentéshez, a 3 A 319 kb. 300 főt, a kisebb gépek kb. 180 főt tudnak egyszerre elvinni !!!
papa.49
@csak úgy...: Ész ne viccelj még feje sincs )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.