Áder János köztársasági elnök az európai parlamenti választások magyarországi időpontját május 26-ára írta ki. A közmédia hétfőn létrehozta a Közmédia Választási Irodát (KVI), amely azt ellenőrzi, hogy a közmédia médiatartalom-szolgáltatásai az európai parlamenti választás és a kampány ideje alatt is megfeleljenek a Közszolgálati Kódex előírásainak és a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek – közölte az iroda kedden.

Forrás: ma.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már nem csak csalnak, de nagyüzemi módszerekkel teszik

Ha bárkinek legkisebb kétsége is kétsége lenne, ima a bizonyíték: „elnöke Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója”
A hír szerint „A közmédia hétfőn létrehozta a Közmédia Választási Irodát (KVI), amely azt ellenőrzi, hogy a közmédia médiatartalom-szolgáltatásai az európai parlamenti választás és a kampány ideje alatt is megfeleljenek a Közszolgálati Kódex előírásainak és a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseknek ”
„A közleményben azt írták, hogy a KVI - amelynek elnöke Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója - a Duna Médiaszolgáltató lineáris médiaszolgáltatásaiban felügyeli a politikai reklámok jogszerű és a választási esélyegyenlőséget biztosító közzétételének megvalósulását, a választással összefüggő egyéb médiatartalmak - hírműsorszámok, politikai tájékoztató műsorszámok - vonatkozásában a listát állító jelölő szervezetek kiegyensúlyozott szereplési arány szerinti megjelenítését, valamint a közszolgálati médiaszolgáltatások műsoridejének ennek megfelelően történő elosztását. ” – hangzik a közlemény. Kérdés van??? =))
solidedge
Elnézést de ki az a hülye aki még a hazug közmédiát nézi, hallgatja? A Retro rádió egyik szlogenje, hogy Magyarország leghallgatottabb rádióműsora. Elhiszem, mivel a többi összes a legelhallgatottabb lett. Sorra szüntették meg az összes többi rádió műsorszórási jogát. Így próbál a kormány belopózni a slágerek leple alatt a fiatalok tudatába teletömve őket ordenáré hazugságokkal.
RonaGyuri
@solidedge: igazad van, e akkor is vigyázni kell, mert olyan buták, hogy el-el szólják magukat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.