Az Echo TV Razzia című bűnügyi műsora készített interjút M. Richárddal, a Dózsa György úti, két halálos áldozattal járó baleset vádlottjával.

Nem gondoltam, hogy ilyen kicsi szakaszon ekkora tragédia fog bekövetkezni. Értsék meg, hogy semmilyen szándékosság nem volt bennem! Sajnálom, hogy nem tudtam elkerülni ezt a balesetet azért, mert gyorsabban mentem a kelleténél

– mondta a vádlott az Echo TV Razzia című műsorának. M. Richárd állítása szerint párjának vásárolta az autót, amellyel balesete volt, és azért vezette, mert személyesen szerette volna átadni az ajándékot.

Kamerák előtt fakadt ki M. Richárd

Magát a balesetet az okozta, hogy a másik sofőr rosszul kanyarodott, levágta a kanyarívet, illetve nem adta meg az elsőbbséget számomra. Én pedig azért nem tudtam elkerülni a balesetet, mert 50 km/óránál nagyobb sebességgel mentem

– idézte fel a baleset körülményeit.

M. Richárd mindemellett a felháborodásának is hangot adott:

Az emberek szeretnek utálkozni, és én erre egy maximálisan megfelelő alany vagyok a múltammal, a jelenemmel, a külsőmmel, a viselkedésemmel, pedig – hangsúlyozom – bennem semmilyen provokatív dolog nincs

– mondat

Mivel M. Richárd sürgős szívműtét előtt áll, kiengedték az előzetes letartóztatásból, a rehabilitációja pedig akár 4-5 hónapig is eltarthat.

Cikk- és címlapkép: Echo

(BlikkEcho)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A te maffiózó múltaddal jobban tennéd ha mélyen kussolnál!!!Szarházi egy geci bűnöző vagy semmi más! két ember élete szárad a lelkeden te mocsok!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
A te maffiózó múltaddal jobban tennéd ha mélyen kussolnál!!!Szarházi egy geci bűnöző vagy semmi más! két ember élete szárad a lelkeden te mocsok!!!
almalibre
@dr. prédikátor: A lelkén nyílván nem...
magyarbakancs
"Sajnálom, hogy nem tudtam elkerülni ezt a balesetet azért, mert gyorsabban mentem a kelleténél"
A közlekedési szabályt betartod nem hal meg két ember.
Ennyi.
Ti bűnözök minden felettinek képzelitek magatokat aztán szar lesz a pitében össze fossátok az inatokat.
Yeromos
Előbb-utóbb remélem ki fog derülni miért mosdatja folyamatosan a kormány párti média. Miért bánnak vele kivételezetten.
(pl. nyomkövető nélkül kiengedik, nem a rabkórházba kezelik stb)
vacsi
"Magát a balesetet az okozta, hogy a másik sofőr rosszul kanyarodott, levágta a kanyarívet, illetve nem adta meg az elsőbbséget számomra. Én pedig azért nem tudtam elkerülni a balesetet, mert 50 km/óránál nagyobb sebességgel mentem"
Na, ez azért így nem igaz! Ez a féreg bűnöző jogosítvány nélkül meggyilkolt 2 embert, és most rájuk akarja kenni a balesetet?!
csipetke
@magyarbakancs: 16:06 Mégha csak gyorsabban ment volna,de be is volt kokózva.Azért is utáljuk ezt a kokszos majmot,mert kubatov verőemberei közé tartozik,A vagyonát is érdemes volna megnézni,hogy honnan is van.Na de aki fideszes körökhöz tartozik,annál nem vizsgálnak semmit.Arra is kiváncsi lennék,hogy tényleg olyan sürgős-e a szívműtét,egyébként meg aki szívbeteg,az miért kokózik?
simmering73
Az az autó sose találkozik veled, ha betartod a sebességre vonatkozó szabályokat, te büdös retek.
papa.49
@simmering73: Nálad az igazság !!! Tedd hozzá azt is egy útkereszteződésben adta elő a 140 km mutatványát, a Citroenes nem is láthatta, mert egy másik autó mögül tépett ki az útszélére, és úgy kerülte ki az előtte levőt !!!
vadsanca
Ennek a fazonnak csak egy bűne van ebben az ügyben, a gyorshajtás. A tragikus baleset viszont nem az Ő lelkén szárad. Max. szabálysértést követett el és ezért nem jár elzárás. Ezt már hasonlóan publikáltam egy korábbi cikk kapcsán.
propeller.hu/itthon/3400980-heteken-belul-kes-ala-fekszik-richard-miutan-kiengedtek?all#c2372335
Clavigo
@vadsanca: Aha...Végül is az,,hogy drogozott,,,az meg már szinte felmentő körülménynek számít,,a bevont jogosítványról nem is beszélve...
vadsanca
@Clavigo: Ennek ellenére a KRESZ-ben csak a gyorshajtás a bűne. -Ha nem történik meg ez az eset, akkor senki sem tudja, hogy vezetett és akkor, nem lehetne min csámcsogni.- Van fogalmad arról, hogy hányan járhatnak jogsi nélkül, ill. tudatmódosító szerek használatával minden nap a közutakon? Ennek ellenére valószínű normálisan közlekednek oly módon, hogy fel sem tűnik. A balesetek meg bekövetkezhetnek műszaki okból is.
Visszatérve az előzőre, a citröenes volt a hibás a tragédiában. Max. akkor nem ha M. Richárd fénysebességgel közelítette meg az útkereszteződést. Az emberi szem még nem képes ennek feldolgozására.
Clavigo
@vadsanca: Nem tudok igazat adni..De legyen...Lakott terület..50 helyett 140-el nyomulni,,kicsit talán több ,,mint egy " mezei " gyorshajtás.,egyrészt. Másrészt,,írod,, " hányan járnak jogsi nélkül,tudatmódosító.szerekkel,,gond nélkül"...Viszont ez a csávó mindhárommal bebukott,,jogsi nélkül,drog,,gyorshajtás... két ember meghalt,,és ez a szutyok meg kint rongylábazik,,pofázza a semmit,, Szerintem még ki is fogják tüntetni,,asszem..
vadsanca
@Clavigo: Még valami. Mi van akkor ha a baleset negatív dolgoktól mentesen, (van jogsi, tiszta tudat) következik be? Akkor is Ő lenne a hibás, Hidd ell, nem a gyorshajtásnak köszönhető az eset. Egy "telezőldes" kereszteződének meg vannak a kanyarodási szabályai. Azon a helyen meg az van.
Nem védeni akarom, de a jog és a törvény mindenkire egyformán vonatkozik. Az, hogy szabadlábon van, " rongylábazik" az teljesen jogos. Hidd el, ez nem az Ő sara!
Te hogy élnél ilyen anyagi helyzetben? Ugyanúgy sz@rnál a büntetésekre! Észre sem vennéd a kifizetett összegeket.
terlasz
Azért nem adta meg az elsőbbséget, mert nem számíthatott a 140-es tempóra. Ilyen forgalmas úton nem lehet tökölődni, ha nem akarsz órákig a kanyarodó sávban állni.
papa.49
@terlasz: Ez a teljes igazság, a 140 száguldó autó 1 mp alatt 38.8 métert tesz meg a távolság attól ahol észlelhette nem sokkal volt több ettől, vagyis REAKCIÓ IDŐ KÖZELI VOLT, magyarul fel se tudta még fogni és a barom kokós már bele is rongyolt !!!
Akit érdekel ossza el a 140 ezret 3600 és megkapja az eredményt !!!
Ami ez ügyben történik az a ,,SZERECSEN MOSDATÁS a kétszeres gyilkost akarják kimosni !!!
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.