Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint "liberális kispártok koalíciója" próbálja meg kizárni a Fideszt az Európai Néppártból.

Szánthó Miklós az M1 aktuális csatornán szerdán azt mondta,

a Fidesz kizárását szorgalmazó skandináv pártok hiába viselik nevükben a konzervatív vagy a kereszténydemokrata jelzőt, magyar szemszögből liberális és bevándorláspárti álláspontot képviselnek.

Közölte: az Európai Néppárt már sokkal inkább egy hatalomtechnikai szövetség, egy erőközpont, mintsem ideológia vagy elvi közösség, és ez igaz a szociáldemokratákra és a liberálisokra is.

A néppártot a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a bajor Keresztényszociális Unió alkotta pártszövetség dominálja, így a kezdeményezésről is a nagy német pártok döntenek majd

- fűzte hozzá.

A műsorban elhangzott, az Európai Néppárt 12 tagpártja kezdeményezte hivatalosan a Fidesz kizárását vagy tagságának felfüggesztését.

Az üggyel valószínűleg március 20-ai ülésén foglalkozik az Európai Néppárt.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Van egy igazgató, egy kutatási igazgató, egy stratégiai igazgató, egy vezető elemző, a csaj meg "dolgozik"... ha nem az asztalon, akkor az ágyon, annyira független.
uploads.disquscdn.com/images/b95303a807e8d432ea86cd18c36fea6f7bc0c8efe76fd641660a6c4582d7bdd4.png?w=600&h=601
Halljak meg ha reggelente nem ilyet vesz föl, Szánthó Miklós uploads.disquscdn.com/images/5c503f57dcd4a279b746b6dd0423c60dd68ed6b158ab16df18ceaa33fe55bf16.jpg?w=600&h=471
Íme a független elemző asszony. uploads.disquscdn.com/images/9ee914b24fd71256e83cb4d8dd453443fb9180cd54d7873e85b545f623228d4c.jpg?w=600&h=557
A mini Hitler szervezete nagyon jól nyomja a Sorosmigránst.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@verőce21: Nem hiszem, hogy van rosszabb és gerinctelenebbnek ható üzenet annál, mint ellentmondást nem tűrő nyilatkozatok után odasunnyogni a család fekete bárányához – akit azzal fenyegettünk korábban, hogy ha változatlanul meglopja a nagymamát, ha ráhugyozik az ebédlőasztalra, ha összehányja a fürdőszobát, ha kizabálja a hűtőt, de részegen még a meisseni porcelán készletet is összetöri, akkor el kell költöznie a francba – és azért könyörögni neki, hogy bocsásson meg, nem úgy gondoltuk jó lenne, ha mégis maradna. Hát persze, hogy szeretjük és nem engedjük el a mocskos kezét. Nem kell ahhoz túlságosan pallérozott szellemi képességekkel rendelkezni, hogy világos legyen: ez nem egy gerinces, Európa vezetésére alkalmas ember, és az a rossz sejtésem van, hogy halvány fingja nincs arról sem, hogy éppen az Európai Néppárt sírját ássa, meg a saját tekintélyét tapossa a magma alá. Az az ember, aki szerint nem a Fidesz tizenvalahány szavazata dönt Európa sorsáról, aki kilenc éve nézi ölbe tett kézzel hümmögve, hogy milyen irányba viszi Európát a Fidesz és Orbán, majd összeputyerkázik és békülésileg Budapestre jön, az nem Európáért küzd, hanem ellene. Nem Orbán és az illiberális elmebaj ellen küzd, hanem azokért a retkes szavazatokért. Szó nincs itt értékrendről, elvekről, európaiságról, csak a látszatról és a többéves csúcspozíciót jelentő szavazás megnyeréséről.Aztán majd lesz valami. És valóban lesz. A skizofrén hajlamú elvetemült joggal érezheti úgy, hogy győzött. És minden egyes ilyen engedmény, visszatáncolás abban erősíti meg, hogy jó úton jár és kedvére pusztíthat tovább. A saját népe nélkül persze mindez nem menne, de kell az Európai Néppárt összes Manfred Weberje is. Nagyon remélem, ha már idáig eljön a mi drága Weber urunk, egyúttal bocsánatot is kér tőle. Úgy lenne igazán kerek ez a történet. Rajtunk, magyar választásra jogosultakon múlik, hogy pofára ejtsük Orbánt is, Webert is, EPP -t is. A fidesz 3 mandátummal nevetségessé válik.
verőce21
@Eladott Ország: Nem a Fidesz válik nevetségessé ebben a történetben, hanem ahogy Te is jól írod, Weber esik pléhpofára. W. nem is való komoly európai tisztségviselőnek, attól mentsen meg mindenkit Isten az Európai Unióban.
staro2
Magyar szemszögből mindenki liberális és bevándorláspárti brüsszelita féreg, aki nem tárogatózza az orbán-nótát.

Egyébként ha kizárják, ha marad nekünk itthon teljesen mindegy. Ezek a néppártban vagy bármelyikben gátlástalan tolvajok maradnak.
Itthon kell lépnünk.
polar450
Voltak bölcsek, akik előre látták, hogy ki lesz a tálib anno a leendő unióban!

Vaclav Havel Orbán Viktorról 2002-ben:
"Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is."
papa.49
Nagyon sötét igazgató a ,,LIBERÁLIS KISPÁRTOK NEM A NÉPPÁRTBAN VANNAK, A NÉPPÁRTBÓL MEG CSAK A TAGOK ZÁRHATNAK KI BÁRKIT !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.