Kiszelly Zoltán politológus szerint az MSZP-n belül krízishelyzet van, ez pedig a párt támogatottságában is meglátszik. A szakértő szerdán az M1 aktuális csatornán azt mondta, a 20-25 százalékos támogatottság, amely Mesterházi Attila elnöksége idén volt, tíz százalék körülire csökkent.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez bizony már versenyre kel Német Szilárd vagy Kósa Lajos mondataival... szegény Magyarország... oszt annyi! Ez egy szélütött, első ránézésre látszik. Értem, hogy ma már mindenre magasról szarnak és az ilyen Kiszelly-féléket azért tartják, hogy áltudományos magyarázatokat adjanak a nyilvánvaló korrupcióra és valamennyi kormányzati döntés indokoltságát szájba rágják a senki által nem olvasott blogjaikon, de könyörgöm, ilyen mélyre hogy lehet süllyedni? És aztán meg nem értett zseniként picsogni hogy lehet? Semmi más nem jutott eszembe róla, mint az, hogy vajon az ilyen moslék embereknek, mint te, mi van a lelkük helyén? Évi garantált 5-6 millió forint olyan sok pénz, hogy megéri csúszómászóvá süllyedni érte? Mekkora gyökérnek kell lenni ahhoz, hogy valakinek az évről évre egy tál meleg ételért ácsingózó, egyre hosszabb sorról a migránsok és a liberálisok jussanak eszébe? Milyen minőségű ember az, aki magát politológusnak nevezi úgy, hogy azt is állítja mellé, hogy ételt osztani liberális elfajzás? Minek lehet nevezni azt az embert, aki úgy dolgozik meg a pénzéért, hogy emberek nyilvánvaló nyomorát tagadja vagy bagatellizálja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.