Alakul az ellenzéki együttműködés az őszi önkormányzati választásokra, Egerben egyetlen esélyes kihívója lesz a Fidesznek, Mirkóczki Ádám.

A teljes ellenzék beállt a Jobbik polgármesterjelöltje mögé Egerben
Fotó: Kovács Tamás/MTI

A hvg.hu írta meg, hogy a teljes ellenzék beállt a Jobbik polgármesterjelöltje, Mirkóczki Ádám mögé Egerben, aki függetlenként indul majd az őszi önkormányzati választásokon.

Mirkóczki hivatalosan az Egységben A Városért Egyesület (EVE) színeiben lesz jelölt az országgyűlési képviselő. Mirkóczki mögött ott van

saját pártja mellett az MSZP, a DK, az LMP és a Momentum is. A lap értesüléseit Mirckóczki Ádám is megerősítette.

A közös polgármesterjelölt személye mellett a felek arról is megegyeztek, hogy az egyéni választókerületekben is csak egy jelöltet indítanak majd az őszi önkormányzati választásokon.

Mirkóczki öt éve, 2014-ben is elindult a polgármesterségért, akkor a szavazatok 26 százalékát szerezte meg, a város a Fidesz-KDNP-é lett, Habis László a szavazatok 38,3 százalékát vitte el. Igaz, akkor rajthoz állt a baloldal (Szalóczi Géza György; 19 százalék) és az LMP is (Csarnó Ákos; 4,4 százalék), valamint egy független jelölt is.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Na végre.

@Mirabilis: teljes biztonsággal állíthatom, hogy csak ez az egyetlen lehetőség van. A teljes összefogás.

Az ördöggel is. Aki csak az összefogás ellen nyikkan is, az fideszgeci.

A civakodásnak nem most van az ideje.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Na, majd a Fidesz-jelöltet jól megtámogatja szavazataival a KDNP. :D
Peller Anikó
Na végre.

@Mirabilis: teljes biztonsággal állíthatom, hogy csak ez az egyetlen lehetőség van. A teljes összefogás.

Az ördöggel is. Aki csak az összefogás ellen nyikkan is, az fideszgeci.

A civakodásnak nem most van az ideje.
rokker33
@Mirabilis: nincs más választás!! Hamarosan polgármestereket fognak lecserélni és minél több ellenzéki vezető kell!!Sajnos Budapesten már előre borítékolható, hogy ki fog nyerni, de a kisebb városokban kell a csere!! A fideszes polgármestereket le kell váltani, mert csak kárt okoznak szó szerint kis királynak érzik magukat! Kazincbarcikán egy kis borsodi városban évtizedek óta MSZP S vezetés folyik!A város gyönyörű szépen fejlődik parkok épülnek panel lakások újulnak meg! Ózdon mióta jobbikos polgármester van sokat javult a környezet és a közbiztonság!! Nem véletlen!!
Yoda69
@Mirabilis: @Peller Anikó: Egyetertek Anikoval, csak a teljes osszefogas hozhat eredmenyt. Nezd meg mi volt 2014-ben. Ha akkor sikerul az osszefogas, siman vertek volna a fideSSest.
Remeljuk most osszejon, es nemcsak itt hanem az osszes telepulesen. Hodmezovasarhelyi gyozelem legyen a pelda ismet, amely egeszen addig a fideSS egyik bastyaja volt.
emerencia
@Peller Anikó: Nekem még mindig borsódzik a hátam kissé a Jobbiktól de mégis azt kell, hogy mondjam: Hajrá Ádám! O1G-t és bandáját ki kell szorítani a hatalomból, ha a hazánkat, Magyarországot élhetővé szeretnénk tenni.
csipetke
Így kellene az egész országban.Reméljük,hogy az ellenzék mindenhol észbekap.Még az ördög öreganyjára is szavaznánk,ha nem fideszes.Ezektől minden más jobb lenne.Lehet,hogy a fideszt is könnyebben elviselnénk,ha nem lennének ennyire arrogánsak,pökhendik,"nekünk mindent lehet" fazonok.
szép új világ
Na indul ott is nem soká a lejárató kampány. Lehet kötni a fogadásokat, hogy mi lesz Mirkóczki:
- Soros bérenc
- Migráns segítő
- Hazaáruló
- Mind három egyszerre
Clavigo
@Shikari: Jól van Sz@rosnyelvű.,,..higgadjál már le.
csak úgy....
@Shikari: Tibim,te hülyébb vagy mint egy 46 ban ,frissen avatott analfabéta munkásör...
csak úgy....
@durbincs: álmos könyv nélkül is tudom,hogy Atyád forog a sírjában,a hülye fia miatt...
csipetke
@szép új világ: 7:57 Hát persze.Így,ebben a sorrendben...
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.