Hiába követelték tőle, amikor a pedagógusssztrájk volt a tét, amikor "nőügyekről" nyilatkozott, vagy amikor Tusnádfürdőn mondott erőset. De volt olyan is, amikor megtette, csak épp mindegyük ügyben volt egy kis csavar.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Orbán fogyatékos. Gerinc - és jellemhiányban szenved, ezért nem várható el tőle semmiféle normális emberi viselkedés.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Amit csinyá az pont ellenkezőjére jön ki.
justhpeter
Orbán fogyatékos. Gerinc - és jellemhiányban szenved, ezért nem várható el tőle semmiféle normális emberi viselkedés.
tudode
Anno a rendszerváltás reménysége, aztán elszállva a SZÜRKEÁLLOMÁNYA, undorító HÍM ivarSEJKKÉ silányult ahelyett, hogy azzal játszadoznak, ami egyidős vele, EURÓPAI ÁLLAMPOLGÁRKÉNT "támadja" azt az Európai Uniót, amely ha az elmúlt 60-70 év alatt mást nem tett volna, csak
.
MEGŐRIZTE a bizonytalan .. b é k é t, akkor is minden európai állampolgár HÁLÁVAL TARTOZNA ennek az EU-nak?
.
Miről is volt/van szó akkor, amikor ŐFÉLESÉGE tett a hidegháború felélesztéséért, anno csapkodva a nyilászárókat ki-, be::
.
Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
444.hu/2018/03/14/igy-lett-magyarorszag-az-uj-hideghaboru-egyik-foszereploje
.
Erről van szó a mai napig is:
.
search.yahoo.com/search?fr=mcafee_uninternational&type=E210HU91105G91208&p=III.+vil%C3%A1gh%C3%A1bor%C3%BA+vesz%C3%A9lye
.
Ez a felelőtlen magamutogató szeretetéhes, vagy mi a .. T Ű Z Z E L ... j á t s z i k.. akkor, amikor a SAJÁT BÖLCSŐJÉT, az Európai Uniót támadja LELKI topRONGYKÉNT!
menekült
Hát, jó régen volt, de akkor viszont folyamatosan bocsánatért esedezett.

www.youtube.com/watch?v=fOf_Zen_Jns
Nessy
@menekült: Ezzel letudta egész hátralévő életére!
Eladott Ország
Egy olyan országban, ahol maga Orbán Viktor írja a törvényeket még igaz is lehet, de ez nem feltétlen jelent biztonságot számára, ha egyszer a büdös életben eljutunk oda, hogy mindenki, aki közpénzek ellopásából gazdagodott meg, el lesz számoltatva. Ez egy olyan álom, amelyet magyarok milliói dédelgetnek egy esetleges kormányváltáskor. Elszámoltatás nélkül ugyanis képtelenség megtisztítani ezt az országot a mocsoktól. Azok mocskától, akik magukat felhatalmazottaknak gondolva ellopták több millió magyar jövőjét. Ez az elszámoltatás azonban a tegnapi napon veszélybe került, kiderült ugyanis, hogy Vlagyimir Putyin bankjának Budapestre költözését a parlament – Fidesz-KDNP többsége – elfogadta. Ez a valóságban annyit jelent, hogy egy olyan terület jön létre Budapest szívében – egyfajta miniállamként -, ahol annak saját törvényei érvényesek mindazokra, akik oda belépnek. A bank működését semelyik magyar hatóság nem vizsgálhatja, az ott dolgozók és az épület területén tartózkodók jóformán azt tesznek, amit csak akarnak. Többeknek rögtön az jutott az eszébe – hazudnék ha azt mondanám nem fordult meg az én fejemben is – hogy ez a bank lesz az, amely elnyelheti azokat az ezer milliárdokat, amelyek megszerzése egy jogállamként működő országban törvénytelennek minősülnének.
Tiborcz István ELIOS milliárdjai, a Rogán Antal letelepedési kötvény üzletéből befolyt milliárdok, vagy a már cikkben is említett Mészáros Lőrinc-féle megszámlálhatatlan adóforintok kerülhetnek az NBB bankszámláira úgy, hogy azt már sem az EU, sem pedig Magyarország polgárai nem fogják viszontlátni soha ebben az életben. A jogtalanul ellopott milliárdok, amelyek hozzásegíthették volna az országot ahhoz, hogy végre a fejlődés útjára lépjen el fognak tűnni örökre. Bizonyíték hiányában pedig még a legjobb ügyészek sem képesek arra, hogy rácsok mögé zárják ezeket a tolvajokat. Az óra ketyeg, a kérdés már csak az: ki tudja megállítani?
tulipan
Önkritika? Ennek? Ahhoz túl beképzelt, pimasz és pofátlan!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.