Aaz elmúlt hetekben ez történt, és a gyógyszer nem helyettesíthető mással. A gyártó azt ígéri, napokon belül megoldódik a helyzet. Okozott már gyógyszerhiányt leégett raktár, rossz utakon elakadt kamion és Emmanuel Macron is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ez munka alapú társadalom.
Aki szívbeteg és nem tud dolgozni, arra a fidesznek és O1G-nek nincs szüksége?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Nézd, nem tudom mi a szakterületet. Ha műszaki akkor garantáltan nem szólalok meg. Egyébként mi polemizálhatunk reggelig, a probléma akkor is probléma marad! A megoldást pedig nem a mi eszmefuttatásunk fogja jelenteni! Törjék a fejüket a kardiológusok.
bencemacska
@colibri: 15:56
Eredetileg úgy volt, de nagyon kemény ex-katedra kinyilatkoztatásnak hatott.
Lehet, hogy kár volt tompítanom!!!
Nessy
@Mirabilis: Hidd el, ebben a témában valóban csak egy felkészült kardiológus tudna válaszolni. De sokra nem megy vele a beteg! Nem kapható, nem helyettesíthető. Addig is kap helyette egy vagy két hasonló, vagy közelítő tablettát, aztán tényleg kezdheti mondani a Rózsa fűzért!
advocat
Semmi! Legfeljebb a temetési vállalkozóknál jelenik meg a kiadás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.