A  metróbaleset sérültje elmesélte, mi is történt pontosan a Fővámtérnél.

Kedd este a 4-es metró Fővám téri állomásnál egy férfi a sínek közé esett, ám a szerelvénynek szerencsére sikerült időben lefékeznie, így az illető életben maradt. A mentéséről egy drámai felvétel is készült.

A 60 éves férfi, aki az érkező szerelvény elé bezuhan. Ferenc úgy véli, a csoda mentette meg az életét. A lap a kórházban, nem sokkal a műtét előtt tudott vele beszélni.

Megszólalt a 4-es metró elé esett férfi

Borzasztó ez az egész. A párommal álltam a megállóban, amikor hallottam, hogy jön a metró. Nagyon jó kedvünk volt, moziba igyekeztünk... de arra nem emlékszem, melyik filmre ültünk volna be

– mondta a férfi, aki a sokkhatás és a fejét érő ütés miatt sok mindenre nem emlékszik az eset óta.

Pár másodperc alatt történt az egész. Láttam érkezni a szerelvényt. Előtte semmi bajom nem volt, de akkor, csupán egyetlenegy pillanatra rosszul lettem, és hirtelen beestem a sínek közé, éppen a metró elé. A következő emlékem az, hogy fekszem, majd megáll fölöttem a metró. Borzasztó fájdalmat éreztem, itt ájulhattam el. Ezután akkor nyitottam ki a szemem, amikor már emeltek ki a tűzoltók a kocsi alól. A legjobban a fejemet és a lábamat ütöttem meg

– tette hozzá. A szakácsként dolgozó férfi éppen ezért tart attól, hogyan alakul majd karrierje, ha esetleg nem tud lábra állni.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Blikk)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.