A Magyar Nemzet szerkesztőségi cikke felszólítja a Fideszt, hogy fejezze be a megalázó alkudozást az Európai Néppárttal, amely megtagadta Helmut Kohl örökségét, hogy megvalósítsa Soros Györgylázálmát, és amely már meg sem különböztethető a szocialistáktól, a liberálisoktól.

A Magyar Nemzet szerkesztőségi cikkben szólította fel Orbánt, hogy lépjen ki az Európai Néppártból

Orbán Viktor miniszterelnök (b2) az Európai Néppárt (EPP) frakcióülésén az EP épületében, Strasbourgban 2018. szeptember 11-én. Mellette Manfred Weber, az Európai Néppárt, az EPP frakcióvezetője (j).

A néppárt mára a beteg liberalizmus kiszolgálója lett. (…) A liberalizmus mára hadat üzent az ember mindhárom meghatározó identitásának

- idézi a 24.hu a Magyar Nemzet véleménycikkét.

Vallási, nemzeti és nemi identitás nélkül nincs Európa, európai kultúra és civilizáció – írja a Magyar Nemzet, amely szerint Jean-Claude Juncker,

Európa első embere egy mentálisan és morálisan is válságban lévő báb, aki Soros kitartottja.

A Fidesznek egy útja maradt: az új szövetség útja. Orbán Viktor és a Fidesz lépjen ki az Európai Néppártból, és kössön szövetséget Matteo Salvinivel, az osztrák Szabadságpárttal, valamint a lengyel kormánypárttal! Ez ma Európa és a magyarság érdeke.

Nincs mire várni tovább – pontosabban fogalmazva: tilos tovább várni! Így, és csak így lehet élére állni a bevándorlás elleni harcnak, megvédeni a nemzetek Európáját és benne Magyarországot. A magyar miniszterelnöknek muszáj lesz e harc élére állnia. Ez következik mindabból, amit eddig képviselt

- olvasható a szerkesztőségi cikkben.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs, archív

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez egy beteg írás, nincs mese.
És beteg az is, aki nem látja, hogy orbán mennyire beteg ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Horizont: Mindig ezt csinálja. Ontja a buta propagandát, aztán ha kérdezel tőle valamit, akkor csak mellébeszél, eltűnik és olyanokkal foglalkozik, mint egy elütés. Ő maga a bizonyíték arra, hogy a hazug propagandára nincs jó válasz. Pillanatok alatt cáfolható minden, de azért próbálkoznak ostobán.
verőce21
@A kinem ha Én: Itt az ostoba, megmosolyogni való, csak te vagy egyedül, hogy mindig önmagad fényezésére használod fel minden hozzászólásodat, a nárcisztikus hajlamoddal.
Ez nem kekecség, hanem tömény önimádat és butaság!
verőce21
@Shikari: (08:19) Szegény ellenzékiek, öblös hangon bejelentik mindig a saját nyomorúságukat.
Ki hiszi el?
evacica
Megrendelt cikk, cirkusz az egész! Hiába cirkusz és kenyér kell a népnek, a cirkusz már megvan, a kenyér az nincs a többségnek, bárhogy" szárnyal is ez a gazdaság!"
polar450
O1G satuba szorult!
A satupofákat saját maga húzta meg!
Megérdemli!
Ez nem szopás, "csak" orális szex!
Eladott Ország
@verőce21: Március 20-i ülésén is napirenden lesz a fidesz pártcsaládból való kizárása. A procedúra nem bonyolult: titkos szavazással, ötven százalék plusz egy szavazat kell a javaslat elfogadásához. A titkosság azért fontos, mert így olyan EPP-tagpártok is a fidesz ellen szavazhatnak, amelyek hivatalosan nem foglalnak állást Orbánék ellen. A néppártiak azt is nyilvánvalóvá kívánják tenni, hogy nem a nacionalista, populista erőkkel szeretnének együttműködni. Tartanak a fideszben a kizárástól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.